Gemeente
Oosterhout

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in Oosterhout?

De weg vinden in de gemeente Oosterhout: Ledenvereniging Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. De plaatsen Den Hout en Dorst maken ook deel uit van de gemeente Oosterhout.

Contact

Dorien is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Oosterhout. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Dorien via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Lokale initiatieven in de gemeente Oosterhout

Onderstaand initiatief is mede mogelijk gemaakt door actieve inzet van één of meerdere ledenraadsleden uit de gemeente Oosterhout en/of met steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra.

Heeft u een initiatief voor deze gemeente waarbij u ondersteuning nodig heeft om het op te zetten? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Stichting Fietsmaatjes Oosterhout

Zelfstandigheid, beweging, buiten zijn en gezelligheid. Stichting Fietsmaatjes Oosterhout maakt fietsen weer mogelijk met kwalitatief goede duo-fietsen met trapondersteuning. In februari 2022 heeft het Stimuleringsfonds van Thebe Extra een bedrag ter beschikking gesteld voor de aanschaf van een nieuwe duofiets.

Gemeente Oosterhout

Gezocht: nieuwe ledenraadsleden!

Wij zijn voor deze gemeente op zoek naar nieuwe ledenraadsleden (vrijwilligersfunctie). Bent u maatschappelijk betrokken en wilt u in deze gemeente optreden als ambassadeur voor Thebe Extra, dan horen wij graag van u!
> Bekijk hier de vacature

Wegwijs in de gemeente Oosterhout

Andere lokale initiatieven

Gemeentevoorzieningen

Mobiliteit

Welzijn

Wonen

Zorg

 

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heb je het even moeilijk, voel je je alleen of wil je je verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in je omgeving die ECHT naar je luistert of waarmee je kan praten. Of je zoekt juist iemand die jou niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Oosterhout

088 374 75 76