Gemeente
Oosterhout

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in Oosterhout?

De weg vinden in de gemeente Oosterhout: Ledenvereniging Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. De plaatsen Den Hout, Dorst en Oosteind maken ook deel uit van de gemeente Oosterhout.

Contact

Dorien is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Oosterhout. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Dorien via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl. Ook houdt Dorien spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkel en een  wekelijks spreekuur op woensdagochtend in het Centrum voor Wonen en Welzijn. 

Agenda & activiteiten
Gemeente Oosterhout

Thebe Extra is bij u in de buurt

Wekelijks spreekuur ledenconsulent in Oosterhout
Centrum voor Wonen en Welzijn

Ledenconsulent Dorien is wekelijks aanwezig in het Centrum voor Wonen en Welzijn voor de inwoners van de gemeente Oosterhout om vragen te beantwoorden, te helpen en te ondersteunen waar ze kan. Bijvoorbeeld vragen als: ‘Hoe kan ik het beste voor mijn vader zorgen nu ze vergeetachtig wordt?”, “Is mijn woning toekomstbestendig ingericht?” of: “Waar ontmoet je op mijn leeftijd mensen om samen iets te ondernemen?” kunt u hier persoonlijk stellen. 

Locatie: Kerkstraat 19 in het Centrum voor Wonen en Welzijn
Plaats: Oosterhout
Datum: Elke woensdag vanaf 1 februari 2023
Tijd: 09.00 – 13.00 uur

Overzicht spreekuren ledenconsulenten
Medipoint Thuiszorgwinkels

Onze ledenconsulenten houden spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkels in Breda, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Hier kunt u een ledenconsulent persoonlijk spreken voor advies of vragen over wonen, zorg en welzijn.

Meer informatie

 

Lokale initiatieven in de gemeente Oosterhout

Onderstaand initiatief is mede mogelijk gemaakt door actieve inzet van één of meerdere ledenraadsleden uit de gemeente Oosterhout en/of met steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra.

Heeft u een initiatief voor deze gemeente waarbij u ondersteuning nodig heeft om het op te zetten? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Stichting Fietsmaatjes Oosterhout

Zelfstandigheid, beweging, buiten zijn en gezelligheid. Stichting Fietsmaatjes Oosterhout maakt fietsen weer mogelijk met kwalitatief goede duo-fietsen met trapondersteuning. In februari 2022 heeft het Stimuleringsfonds van Thebe Extra een bedrag ter beschikking gesteld voor de aanschaf van een nieuwe duofiets.

Gemeente Oosterhout

Wegwijs in de gemeente Oosterhout

Andere lokale initiatieven

Gemeentevoorzieningen

Mobiliteit

Welzijn

Wonen

Zorg

 

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Oosterhout

088 374 75 76