Wat doen mensen voor elkaar in Goirle?
 

Lokale initiatieven:

Leystromen bezorgt boodschappen - Medewerkers van Leystromen bezorgen boodschappen aan kwetsbare ouderen of mensen met ziekteverschijnselen.
Meer informatie

De Gôolse Gids- Verwijsplatform De Gôolse Gids heeft een pagina aangemaakt met alle lokale initiatieven van Goirle die te maken hebben met het coronavirus..
Meer informatie

Boeken bezorgservice voor senioren - Voor leden van Bibliotheek Midden-Brabant die 70 jaar of ouder zijn en die géén gebruik kunnen maken van ebooks, is er een bezorgservice in het leven geroepen.
Bekijk de folder

Regionale initiatieven:

Brabant helpt elkaar - Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.
Meer informatie

Durf te vragen/helpen Brabant - Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.
Meer informatie

Nationale initiatieven:

Held Nodig - Website waar u hulpverzoek kunt indienen of zich kunt aanmelden als held om op de hoogte gehouden te worden van hulpvragen in uw gemeente.
Meer informatie

WeHelpen.nl - Website voor hulpvraag en aanbod.
Meer informatie

HipHelpt.nl - Website voor hulpvraag en aanbod.
Meer informatie

Oranjefonds: ontvang een kaartenset - Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!
Meer informatie


Kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via e-mailadres communicatie@thebe-extra.nl.

Klik hier om naar de algemene pagina over het coronavirus te gaan.

Vind uw voordeel in Goirle

Ledenvereniging Thebe Extra is altijd dichtbij. De vele diensten en producten (mét kortingen), de ledenconsulenten bij wie u terecht kunt voor al uw vragen, problemen en advies, de lokale initiatieven waarmee wij samenwerken, onze evenementen en voorlichtingen: er is altijd wel iets bij u in de buurt te vinden.


Het platform WeHelpen biedt inwoners van Goirle en Riel de mogelijkheid heel eenvoudig hulp te vragen en te ontvangen. Dat is interessant, maar wellicht ook een beetje spannend. Kom daarom op donderdag naar de WeHelpen-Ontmoetingsplek op van 10 tot 12.00 uur in de ontmoetingsruimte van cultureel centrum Jan van Besouw in Goirle. De gastvrouwen helpen u graag met uw vraag, aanbod of eerste ontmoeting. U kunt ook e-mailen of bellen via 013-5349191.

Lid worden?

Een lidmaatschap van Thebe Extra biedt u talloze voordelen!

WMO loketten

Welzijnsorganisaties 

GGZ

KBO