Goirle

Gemeente
Goirle

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in de gemeente Goirle?

De weg vinden in de gemeente Goirle: Ledenvereniging Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. In de gemeente Goirle liggen de plaatsen Goirle en Riel.

Gemeente Goirle
Brigitte

Contact

Brigitte is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Goirle. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Brigitte via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl. Vanaf 1 september 2022 is Brigitte elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig in de bibliotheek Goirle tijdens het Donderdagochtendplein waar u haar persoonlijk kunt spreken. Elke donderdag zitten hier verschillende organisaties bij elkaar waar u terecht kunt met vragen over bijv. taal, beter leren lezen, digivaardigheden, financiën etc. 

Lokale initiatieven in de gemeente Goirle

Onderstaand initiatief is mede mogelijk gemaakt met steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra.

Heeft u een initiatief voor deze gemeente waarbij u ondersteuning nodig heeft om het op te zetten? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Opstapbus Goirle - Riel

De OpstapBus is een lokaal initiatief van inwoners van Goirle en Riel om samen op stap te gaan naar o.a. een grand-café, muziek- of dansmiddag, genieten van een verrassingstocht, tuincentrum, museum of theater met als doel de eenzaamheid te parkeren, mooie herinneringen te maken en de zelfredzaamheid te verhogen. Op de website van de opstapbus Goirle-Riel vindt u het programma dat maandelijks wisselt. Hier kunt u zich ook aanmelden om mee te gaan.

Gemeente Goirle

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heb je het even moeilijk, voel je je alleen of wil je je verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in je omgeving die ECHT naar je luistert of waarmee je kan praten. Of je zoekt juist iemand die jou niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Goirle

088 374 75 76