Gemeente
Geertruidenberg

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in de gemeente Geertruidenberg?

De weg vinden in de gemeente Geertruidenberg: Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. De plaatsen Raamsdonk en Raamsdonksveer maken ook deel uit van de gemeente Geertruidenberg.

Gemeente Geertruidenberg
Dorien

Contact

Dorien is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Dorien via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Lokale initiatieven

Onderstaande initiatieven zijn mede mogelijk gemaakt door actieve inzet van één of meerdere ledenraadsleden uit de gemeente Geertruidenberg en/of met steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra.

Heeft u een initiatief voor deze gemeente waarbij u ondersteuning nodig heeft om het op te zetten? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Het feest van Fenne

Deze vrijwilligersorganisatie zamelt speelgoed in voor kinderen tot 12 jaar van ouders met een smalle beurs in de gemeente Geertruidenberg. Meer weten? Stuur een e-mail naar hetfeestvanfenne@hotmail.com.

Gemeente Geertruidenberg

Duofiets voor senioren in Raamsdonk

Voor senioren die door beperkingen niet meer alleen kunnen gaan fietsen is de duofiets de oplossing om samen met een (vrijwillig) fietsmaatje er op uit te gaan. Voor reservering van de duofiets en/of aanmelding als fietsmaatje kunt u contact opnemen met Theo Kuijpers, ledenraadslid van Thebe Extra, tel. 06 183 297 95 of stuur een e-mail.

De Ontmoeting

‘De Ontmoeting’ is een inlooppunt voor senioren, gevestigd aan Kerkplein 3 in Raamsdonk. Op dinsdag- en vrijdagmorgen is het vrije inloop van 10.00 – 12.00 uur. U bent van harte welkom! 

Gemeente Geertruidenberg

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Geertruidenberg

088 374 75 76