Gemeente
Drimmelen

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in Drimmelen?

De weg vinden in de gemeente Drimmelen: Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. De plaatsen Hooge Zwaluwe, Made, Lage Zwaluwe, Terheijden en Wagenberg maken ook deel uit van de gemeente Drimmelen.

Gemeente Drimmelen
Dorien

Contact

Dorien is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Drimmelen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Dorien via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Agenda & activiteiten Gemeente Drimmelen

Thebe Extra is bij u in de buurt

29 nov 2024 Theaterlezing Zeg JA bij dementie
Made

In samenwerking met de auteurs van het handboek ‘Zeg JA bij dementie’ Hanneke van de Pol en Freya Flach organiseren wij een interactieve lezing over dementie. Je leert hoe je echt contact krijgt en meer plezier beleeft aan de omgang met mensen met dementie. Ook is er een informatiemarkt met standjes. Deze avond is voor zorgprofessionals, mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met mensen met dementie. Gratis toegang, reserveren is verplicht.

> Meer informatie & reserveren

Locatie: Sociaal cultureel centrum De Bernardus
Adres: Kapelstraat 1 4921 XZ
Plaats: Made
Datum: Vrijdag 29 november 2024
Tijd: Aanvang: 19.00 uur

Wegwijs in de gemeente Drimmelen

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Drimmelen

088 374 75 76