Gemeente
Dongen

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in de gemeente Dongen?

De weg vinden in de gemeente Dongen: Ledenvereniging Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger. In de gemeente Dongen liggen de plaatsen Dongen en ’s Gravenmoer.

 

 

Gemeente Gilze en Rijen
Dorien

Contact

Dorien is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Zij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Dongen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Dorien via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Agenda & activiteiten in gemeente Dongen

10 mei: Ledenavond Eef van Opdorp: Pubers & Poen
De Cammeleur in Dongen

Tijdens de ledenavond van Ledenvereniging Thebe Extra nemen budgetcoach Eef van Opdorp (o.a. bekend van het tv-programma ‘Uitstel van executie’) en ledenconsulent Luuk Touw u mee in de wereld van geld en pubers. Als ouder wil je natuurlijk dat je kind financieel zelfstandig wordt en happy is met wat zij of hij heeft. Wat kun je doen als ouder om je kind een beetje de goede kant op te helpen met geld? Tips, tricks van Eef van Opdorp én iedereen krijgt een leuk presentje mee naar huis!

Locatie: De Cammeleur, Hoge Ham 126
Plaats: Dongen
Datum: woensdag 10 mei
Tijd: 19.30 uur

> Meer informatie

 

Lokale initiatieven in de gemeente Dongen

Onderstaande initiatieven zijn mede mogelijk gemaakt door inzet van actieve ledenraadsleden uit de gemeente Dongen. 

Wilt u zelf een lokaal initiatief voor deze gemeente opzetten waarbij u ondersteuning nodig heeft? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Loopgroep voor leesliefhebbers

In Dongen start op dinsdag 7 maart 2023 een loopgroep voor leesliefhebbers. Dit is een gezamenlijk initiatief van Theek 5 locatie Dongen en Thebe Extra. Beide organisaties bundelen hun krachten in de realisatie van hun doelstellingen: het bevorderen van lezen en het bevorderen van de positieve gezondheid. Thebe Extra-ledenraadslid Marie-Elle Horsten coördineert dit initiatief.

Loopgroep leesliefhebbers Dongen

Beweegplezier voor senioren

Wekelijks kunt u in Park Vredeoord gratis onder enthousiaste en deskundige leidingen komen sporten op uw eigen niveau. Meer informatie en aanmelden kan via Ingrid Verhoeven, ledenraadslid van Thebe Extra, tel. 06 22686794 of stuur een e-mail.

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Ledenvoordeel in Dongen

088 374 75 76