Wat doen mensen voor elkaar in Breda?
 

Lokale initiatieven:

Zorg voor elkaar Breda -  Vanwege het coronavirus is Zorg voor elkaar Breda tijdelijk met alle activiteiten gestopt, maar voor vragen, het uiten van uw zorgen of gewoon even een praatje kunt u iedere dag van 09.00 - 17.00 uur bellen naar 076 – 525 15 15.
Meer informatie

Vrijwilligersbibliotheek Prinsenbeek start thuisbreng-actie - Bibliotheek Boekendonc in Prinsenbeek start een boeken-thuisbrengservice en hoopt hiermee de stille Corona-uren voor iedereen in Prinsenbeek wat op te vrolijken met een fijn boek. Men kan per keer drie boeken bestellen via de mail: boekendonck@outlook.com, of – alleen voor wie geen email kan gebruiken - telefonisch via 06-39117014 (op dinsdag en vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur)

Regionale initiatieven:

Brabant helpt elkaar - Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.
Meer informatie

Durf te vragen/helpen Brabant - Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.
Meer informatie

Nationale initiatieven:

Held Nodig - Website waar u hulpverzoek kunt indienen of zich kunt aanmelden als held om op de hoogte gehouden te worden van hulpvragen in uw gemeente.
Meer informatie

WeHelpen.nl - Website voor hulpvraag en aanbod.
Meer informatie

HipHelpt.nl - Website voor hulpvraag en aanbod.
Meer informatie

Oranjefonds: ontvang een kaartenset - Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!
Meer informatie


Kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via e-mailadres communicatie@thebe-extra.nl.

Klik hier om naar de algemene pagina over het coronavirus te gaan.

Vind uw voordeel in Breda

Ledenvereniging Thebe Extra is altijd dichtbij. De vele diensten en producten (mét kortingen), de ledenconsulenten bij wie u terecht kunt voor al uw vragen, problemen en advies, de lokale initiatieven waarmee wij samenwerken, onze evenementen en voorlichtingen: er is altijd wel iets bij u in de buurt te vinden.

Lid worden?

Een lidmaatschap van Thebe Extra biedt u talloze voordelen!

Stichtingen voor kruiswerk


Lokale burgerinitiatieven

  • BuurThuisTafel Breda-Noord