Voordelen bij VGZ voor leden

10 voordelen en extra's van VGZ Zorgt

voor Thebe Extra-leden met een aanvullende verzekering 

10 Voordelen voor leden met VGZ Zorgt

 

Ledenvereniging Thebe Extra en Coöperatie VGZ helpen u om gezonder ouder te worden. Wij werken samen omdat vitaliteit en gezondheid hoog in ons vaandel staan. En daarom biedt VGZ u de aanvullende zorgverzekering VGZ Zorgt via Thebe Extra met collectiviteitskorting aan. We zetten de 10 grootste voordelen en extra’s voor u op een rij!

1. Collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering VGZ Zorgt
Leden van Thebe Extra ontvangen 15% korting op de aanvullende verzekering VGZ Zorgt Goed, Beter en Best. En 5% korting op de tandartsverzekering  VGZ Zorgt Goed, Beter en Best.

2. Vergoeding van uw Thebe Extra-lidmaatschap
Kiest u voor VGZ Zorgt? Goed nieuws! De jaarlijkse contributie van uw lidmaatschap van Thebe Extra t.w.v. € 19,50 wordt vergoed door VGZ. Zo maakt u gratis gebruik van alle voordelen van ons lidmaatschap! Declareren van uw lidmaatschap 2023 kan vanaf 1 januari 2023.

3. Ruime vergoeding voor fysiotherapie
Actief en fit blijven is belangrijk, zeker naarmate wij ouder worden. Soms is daar fysiotherapie voor nodig. Met de aanvullende verzekering VGZ Zorgt kunt u tot wel 32 keer per jaar naar de fysio! 

4. U bent altijd welkom. Ook als u zorg nodig heeft of al ontvangt
Kiest u voor VGZ Zorgt? Dan is er geen medische keuring. U kunt gewoon overstappen naar VGZ, ook als u al zorg nodig heeft of als u wacht op een operatie of behandeling die nog komt.

5. Ruime vergoedingen voor mantelzorg
Zorgt u voor een familielid of een naaste? Dan noemen we dat mantelzorg. Wist u dat VGZ speciale vergoedingen heeft voor mantelzorgers? Bijvoorbeeld vervangende mantelzorg. Dan komt een andere mantelzorger u een dagje vervangen zodat u zelf even op adem kunt komen. Of schakel de hulp in van een mantelzorgmakelaar om u te ontzorgen bij de vele regeltaken. 

6. Een ruim budget voor cursussen en trainingen
Wist u dat u met VGZ Zorgt tot wel € 700 per jaar te besteden hebt aan trainingen en cursussen? Dat is het preventiebudget. Doe bijvoorbeeld een EHBO-cursus, slaapcursus of een cursus omgaan met een chronische aandoening. Zo helpt VGZ u om fit en gezond te blijven.

7. Toegang tot handige apps die u helpen met uw gezondheid
De app VGZ Mindfulness Coach is er voor dat beetje extra ontspanning. De VGZ Soepel en Sterk Coach voor sterke spieren en soepele gewrichten. Of de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn met leuke uitdagingen om beter te eten en beter te slapen. De apps zijn gratis voor leden die bij VGZ verzekerd zijn.

8. Een persoonlijke zorgadviseur
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over zorg. Dan is het fijn dat een persoonlijke adviseur van VGZ u hiermee kan helpen. Al uw zorgvragen kunt u stellen via telefoonnummer 088 – 131 12 34.

9. Verkorten van de wachttijd
Als u zorg nodig hebt, dan wilt u ook zo snel mogelijk geholpen worden. VGZ biedt wachtlijstbemiddeling aan. De zorgadviseurs van VGZ kijken of u bij een ander ziekenhuis of kliniek sneller terecht kunt.

10. Alles voor uw gezondheid en zorg op één plek
Gebruik de VGZ-app als uw persoonlijke assistent om te helpen bij gezondheid én zorg. Snel betrouwbare antwoorden vinden op gezondheidsvragen bijvoorbeeld. Of praktisch online medicijnen bestellen. Natuurlijk kun u ook gewoon uw zorgzaken makkelijk regelen via de app. Zoals binnen 1 minuut declareren.

Overstappen naar VGZ?

Een collectieve zorgverzekering via Thebe Extra bij VGZ aanvragen kan op de volgende manieren:

  • Ga naar: www.vgz.nl/thebe-extra en klik op ‘Bereken je premie‘. U krijgt automatisch de premies te zien voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra.
  • U kunt ook telefonisch contact opnemen met VGZ via 0900 – 84 90. Bij uw aanvraag geeft u collectiviteitsnummer 12000 door.
088 374 75 76