10 voordelen VGZ Zorgt

10 voordelen en extra's van VGZ Zorgt

voor Thebe Extra-leden met een aanvullende verzekering 

10 Voordelen voor leden met VGZ Zorgt

 

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat u gezonder ouder kunt worden. Met Thebe Extra werken we daarom samen om u de best passende zorgverzekering te bieden: VGZ Zorgt. In dit artikel zetten we de 10 grootste voordelen van VGZ Zorgt op een rij.

 

1. Collectiviteitskorting op VGZ Zorgt
Leden van Thebe Extra ontvangen 15% korting op alle aanvullende verzekeringen VGZ Zorgt. En 5% korting op alle tandartsverzekeringen VGZ Zorgt.

2. Vergoeding van uw Thebe Extra-lidmaatschap
Kiest u voor VGZ Zorgt Goed, Beter of Best? Goed nieuws! Wij vergoeden dan uw lidmaatschap bij Thebe Extra. Ieder jaar tot € 25 per verzekerde!

3. Alles voor uw gezondheid en zorg op één plek
De VGZ app is de best gewaardeerde zorgverzekeringsapp. Gebruik de VGZ-app als uw persoonlijke assistent om te helpen bij gezondheid én zorg. Bijvoorbeeld zien waar u het snelst aan de beurt bent voor zorg in het ziekenhuis. Of altijd een compleet overzicht van uw verbruikte zorg. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw zorgzaken makkelijk regelen via de app. Zoals binnen 1 minuut declareren.

4. Hulp bij het verkorten van de wachttijd
Als u zorg nodig hebt, dan wilt u ook zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom bieden we wachtlijstbemiddeling aan. Onze zorgadviseurs kijken of u bij een ander ziekenhuis of kliniek sneller terecht kunt. Zodat je eerder geholpen kunt worden.

5. Uw persoonlijke zorgadviseur
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over zorg. Dan is het fijn dat een persoonlijke adviseur u hiermee kan helpen. Daarom kunt u als VGZ-verzekerde al uw zorgvragen stellen via telefoonnummer 088 – 131 12 34.

6. Handige workshops en apps om u te helpen met uw gezondheid
Wilt u zelf aan de slag met uw gezondheid? Op vgz.nl/gezondleven vindt u alles over mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen. Zo is er de VGZ Mindfulness Coach voor dat beetje extra ontspanning. De VGZ Soepel en Sterk Coach voor sterke spieren en soepele gewrichten. Of de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Met leuke uitdagingen om beter te eten en beter te slapen.

7. U bent altijd welkom, ook als u zorg nodig heeft of al ontvangt
Bent u kortgeleden geopereerd? Of staat u onder behandeling van een arts? Of wacht u misschien op een operatie of behandeling die nog gaat komen? Geen zorgen. U bent altijd welkom. Kiest u voor VGZ Zorgt? Dan is er geen medische keuring. Dus u kunt gewoon overstappen naar VGZ.

8. Ruime vergoeding voor fysiotherapie
Actief en fit blijven is belangrijk. En juist als u ouder wordt. De aanvullende verzekering VGZ Zorgt kan u hierbij helpen. Want met de aanvullende verzekering VGZ Zorgt kunt u tot wel 32 keer per jaar naar de fysio. En gratis gebruikmaken van de VGZ Soepel en Sterk Coach app. De app is ontwikkeld door fysiotherapeuten.

9. Een ruim budget voor cursussen en trainingen
Wist u dat u met VGZ Zorgt tot wel € 700 per jaar te besteden hebt aan trainingen en cursussen? Dat is het preventiebudget. Doe bijvoorbeeld een cursus valpreventie, slaapcursus of een cursus omgaan met een chronische aandoening. Zo helpen we u fit en gezond te blijven.

10. Ruime vergoedingen voor de zorg van uw naaste
Zorgt u voor een familielid of naaste? Dan noemen we dat mantelzorg. Wist u dat wij speciale vergoedingen voor mantelzorgers hebben? Als steuntje in de rug. Bijvoorbeeld vervangende mantelzorg. Dan komt een andere mantelzorger u een dag vervangen. Zodat u even op adem kunt komen. Of schakel de hulp in van een mantelzorgmakelaar. Die helpt u door veel regeltaken over te nemen. Zo heeft u tijd om op te laden.

Meer weten?

> Bekijk hier alle voordelen op de website van VGZ

Overstappen naar VGZ?

Een collectieve zorgverzekering via Thebe Extra bij VGZ aanvragen kan op de volgende manieren:

  • Ga naar: www.vgz.nl/thebe-extra en klik op ‘Bereken je premie‘. U krijgt automatisch de premies te zien voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra.
  • U kunt ook telefonisch contact opnemen met VGZ via 0900 – 84 90. Bij uw aanvraag geeft u collectiviteitsnummer 12000 door.
088 374 75 76