Vacature Ledenraad

Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar!
Praat mee in de ledenraad van Thebe Extra over hoe we dat gaan doen.

Wij horen graag van u!

Ledenvereniging Thebe Extra zet zich in voor het welzijn van ruim 104.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant. De ledenraad speelt daarbij een belangrijke rol. Deze raad bestaat uit ca. 30 personen die een afspiegeling vormen van het ledenbestand en zich vrijwillig inzetten voor Ledenvereniging Thebe Extra. Wij zoeken enthousiaste leden die de ledenraad willen versterken.

Wie bent u?
U bent een betrokken lid van Ledenvereniging Thebe Extra of wilt dit worden en u wilt graag meedenken over de activiteiten en de toekomst van onze organisatie. U heeft interesse in welzijn, gezondheid en wonen.

Wat is uw rol?
Als lid van de ledenraad vergadert u 4 keer per jaar. U wilt tijd investeren in het leren kennen van de organisatie en het voorbereiden van vergaderingen, waaraan u actief deelneemt. Daarnaast kunt u plaatsnemen in één of meerdere werkgroepen. Hierin werkt u samen met andere ledenraadsleden, Thebe Extra-medewerkers en bestuursleden. Deze werkgroepen komen 2 tot 4 keer per jaar bij elkaar.

Benoemingstermijn
Een eventuele benoeming in de ledenraad is voor een periode van 3 jaar. Deze termijn kan twee keer worden verlengd.

Heeft u belangstelling?
Stuur dan een bericht naar bestuur@thebe-extra.nl met als onderwerp ‘Aanmelding nieuw lid voor ledenraad'. Het bestuur van Ledenvereniging Thebe Extra neemt contact met u op. Heeft u vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-374 75 76.