Vacature Ledenconsulent (m/v) 36 uur per week

Voor ons betrokken en enthousiaste team zijn wij op zoek naar een veelzijdige ledenconsulent. Als ledenconsulent ben je hét visitekaartje van Ledenvereniging Thebe Extra. Je bent, net als onze andere ledenconsulenten, heel veel op pad om in gesprek te gaan met onze leden. Je gaat bij hen op huisbezoek om hun woonsituatie te bekijken en hen te adviseren over mogelijke woonaanpassingen zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen.  Ook ga je Ledenvereniging Thebe Extra vertegenwoordigen tijdens evenementen, beurzen en informatieavonden. Het thema ‘langer zelfstandig wonen’ neemt een belangrijke rol in bij je werk: hierover ga je door ons hele werkgebied workshops geven. In deze functie is het daarom belangrijk dat je een open en positieve uitstraling hebt.

Je voorziet onze leden daarnaast telefonisch van advies en geeft presentaties over de voordelen van ons lidmaatschap. Jij begrijpt de behoefte van onze leden direct en hebt altijd een vriendelijke lach op je gezicht. De bereidheid geduldig en goed te luisteren komt bij jou van nature en je kunt dit als geen ander omzetten in goede adviezen. Waar nodig wijs je mensen de weg naar de juiste instanties.

De huisbezoeken plan je in tijdens kantooruren. Evenementen en presentaties zijn echter af en toe ook in de avonduren of in het weekend. Dit moet voor jou in deze functie geen probleem zijn.

Profiel

  • Je bent communicatief, tactvol en klantgericht
  • Je hebt affiniteit met wonen, zorg en welzijn
  • Je houdt van mensen, van jong tot oud
  • Je hebt een positieve instelling
  • Je bent geduldig en stressbestendig
  • Je bent in het bezit van een eigen auto en bereid onze leden in heel Midden- & West-Brabant te bezoeken
  • Je bent bereid om incidenteel in de avonden en in het weekend te werken
  • Je kent het zorglandschap in de regio en legt actief relaties

Wat biedt Ledenvereniging Thebe Extra?
We bieden je een zelfstandige, afwisselende fulltime baan (36 uur, 32 uur is bespreekbaar) in een zeer betrokken team. Het contract is in eerste instantie voor de duur van een half jaar, maar zal worden verlengd bij goed functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in een arbeidsreglement, dat in grote lijnen de CAO-VVT volgt.  FWG 40. Je krijgt een gratis lidmaatschap van Ledenvereniging Thebe Extra, de mogelijkheid opleidingen te volgen en je pensioenregeling loopt bij pensioenfonds PGGM. Je standplaats is Tilburg.

Bedrijfsprofiel
Ledenvereniging Thebe Extra is een coöperatie: onze leden (zo’n 105.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant), vertegenwoordigd door de ledenraad, bepalen het beleid. Het bestuur bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers. Op kantoor werken 16 (betaalde) gedreven en enthousiaste beroepskrachten in een informele sfeer. Wij werken onderling veel met elkaar samen en de lijntjes zijn kort.

Meer informatie
Neem contact op met Astrid de Rooij, manager Ledenvereniging Thebe Extra, via e-mail aderooij@thebe-extra.nl of telefonisch op 088-374 75 10.

Solliciteren
Sollicitaties ontvangen wij graag met CV en motivatiebrief vóór vrijdag 15 juni via e-mail aan Astrid de Rooij: aderooij@thebe-extra.nl.