Nieuws | 29 mei 2023

Winactie!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief tussen 24 maart en 6 april en win één van de drie creatieve zelfhulpboeken met kwartetspel van The Living Museum!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en win!

Deze winactie is inmiddels beëindigd.

Kans maken op het zelfhulpboek ‘Wie dit leest is kunst’ en het Remedie-kwartetspel van The Living Museum in Tilburg? Het enige wat u moet doen is u aanmelden voor onze nieuwsbrief hieronder. We geven 3x het boek weg met het kwartetspel erbij.

Zelfhulpboek ‘Wie dit leest is kunst’
The Living Museum Tilburg heeft in 2021 het creatieve zelfhulpboek ‘Wie dit leest is kunst’ uitgebracht met financiële steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra. Het mooie is dat een mix van allerlei kunstuitingen die gemaakt zijn binnen de muren van The Living Museum nu gebundeld zijn in een boek met de titel ‘Wie dit leest is kunst’… ‘Een dikke pil die ontroert, inspireert, blij maakt en uitnodigt’ zegt Rob Haen over het boek. Hij is de initiatiefnemer van The Living Museum.

Dit boek is tot stand gekomen met € 1500,00 steun vanuit het Stimuleringsfonds.

Meer weten over dit boek en The Living Museum

De winnaars zijn inmiddels bekend:

De zijn mevr. Van Haperen uit Geertruidenberg , mevr. Van Veldhoven uit Waalwijk en mevr. G. Tameris uit Oosterhout. Zij hebben inmiddels bericht ontvangen!

088 374 75 76