Leefstijlmarkt
Nieuws | 03 maart 2024

Kom naar de
Leefstijlmarkt

Woensdagmiddag 6 maart van 12.00 tot 17.00 uur in De Nieuwe Veste in Breda

Kom ook: Leefstijlmarkt in Breda

Woensdag 6 maart van 12.00 tot 17.00 uur organiseert cultureel centrum De Nieuwe Veste in Breda een Leefstijlmarkt. Ook Ledenvereniging Thebe Extra zal aanwezig zijn met een stand.

De Nieuwe Veste staat die middag geheel in het teken van een gezonde leefstijl. Laat u meten, wegen en laat uw gezondheid controleren door een professionele leefstijlcoach. Of doe mee aan een leuke en praktische workshop over gezonde voeding. U krijgt inzicht in uw eigen gewoontes en patronen. U gaat onder meer kijken naar variatie in eten, portiegrootte, structuur in het eetpatroon en redenen om te eten.

Proef oerbrood en ontdek wat de gezondheidsvoordelen ervan voor u zijn of neem deel aan de workshop ‘Stralend de lente in’ waar u zich bewust wordt van de invloed die u kunt uitoefenen op uw energie in de lente. Leefstijlhuisarts Jacqui van Kenemade verzorgt een lezing over haar boeken ‘Een shotje Leefstijl’ en ‘Leefstijl op recept’ waar u ook uw vragen kunt stellen.

Locatie:
Cultureel Centrum De Nieuwe Veste
Molenstraat 6
4811 GS Breda

Over de ‘Week van de positieve leefstijl’
De Leefstijlmarkt is één van de activiteiten die worden georganiseerd in het kader van de ‘Week van de positieve leefstijl’ (2 t/m 8 maart). Dit is een initiatief van Leefstijlcoaches Breda in samenwerking met De Nieuwe Veste. Het uitgangspunt voor deze actieweek is het Bredaas Leefstijl Akkoord 2023-2026. Hieruit blijkt dat gezondheid in Breda hoog in het vaandel staat. Voeding, beweging en ontspanning vinden inwoners van Breda belangrijk. De activiteiten die plaatsvinden zorgen ervoor dat alle inwoners van Breda inzicht, hulp en handelingsperspectief krijgen aangeboden op leefstijl en gezondheidsgebied.

Meer informatie vindt u hier:
>Week van de positieve leefstijl

088 374 75 76