Ledenmiddag
Nieuws | 28 maart 2023

Ledenavond Gun jezelf geluk

Dinsdag 4 april in De Wetering in Loon op Zand

Ledenbijeenkomst Loon op Zand: Gun jezelf geluk

Op dinsdag 4 april is er voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra een informatieve (gratis) avond in De Wetering, Weteringplein 1 in Loon op Zand. De bijeenkomst gaat over geluk en hoe u soms zelf in de hand kunt hebben hoe gelukkig u zich voelt. Leden zijn van harte welkom en mogen ook een introducée meenemen. Wij ontvangen u graag vanaf 19.00 uur met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Komt u ook?

Wat vindt u belangrijk in het leven? Wat maakt u gelukkig? Wat bepaalt of u zich goed voelt, en heeft dat alleen met lichamelijke gezondheid te maken? Of speelt er misschien meer? Deze bijeenkomst hebben wij al eerder op verschillende plekken georganiseerd en krijgt erg positieve reacties van de bezoekers.

Gastspreker Maria Grijpma (auteur, trainer, coach en particulier verpleegkundige en o.a. bekend als schrijver van ‘Handboek voor klein geluk’ en ‘Klein geluk voor de mantelzorger’) en onze eigen ledenconsulent Luuk Touw geven u deze avond graag nieuwe inzichten. Zij laten u zien waar u zelf invloed op heeft en zetten u aan het denken. Zij nodigen u uit om actief mee te doen en te reageren. Iedereen krijgt het boekje ‘Klein geluk voor de Mantelzorger’ als cadeautje mee naar huis.

Ook is Karin Filippo, voedingsconsulent uit Loon op Zand aanwezig om u tips te geven op het gebied van gezondheid. Verder zal Jack Vrins (cateraar van Lekker gewoon uit Loon) u in de pauze kennis laten maken met zijn producten.

De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in De Wetering aan de Weteringplein 1 in Loon op Zand. U mag een introducée meenemen.

Wel graag vantevoren aanmelden via:

> Aanmelden

088 374 75 76