24 juni 2024

Medipoint
Mobiliteitsmarkt

Vrijdag 21 april 2023 in Breda

Kom ook: Medipoint Mobiliteitsmarkt!

Dit evenement is inmiddels al voorbij.

De auto, de fiets of te voet. U kunt er niet meer zoveel mee als voorheen. Bijvoorbeeld door een val of balansproblemen. Maar u wilt natuurlijk wel lekker mobiel blijven. Overal naartoe kunnen gaan. Even buurten bij vrienden of familie, dichtbij of verder weg. Of gewoon naar de winkel verderop. Met de juiste zorghulpmiddelen kunt u zoveel meer! Laat u adviseren over scootmobielen, rollators en aangepaste fietsen op de Medipoint Mobiliteitsmarkt. 

De Mobiliteitsmarkt wordt georganiseerd op vrijdag 21 april tussen 10.00 en 16.00 uur in de thuiszorgwinkel Medipoint in Breda, gevestigd aan de Heksenkruid 1-5. Deelname is gratis.

Wat kunt u verwachten?
Heeft u vragen over rollators, scootmobielen of aangepaste fietsen? Stel uw vragen aan de specialisten van Medipoint. U kunt zelfs een proefrit maken op een uitgezet parcours! Daarnaast kunt u gewicht, bloeddruk en zuurstofpercentage in het bloed laten meten. Ook een ledenconsulent van Thebe Extra is aanwezig voor advies en informatie.

Ledenkorting bij Medipoint
Bent u lid van Thebe Extra? Dan ontvangt u 15% korting op alle koopartikelen in de thuiszorgwinkel en de Medipoint webwinkel (met uitzondering van de speciale ledenaanbiedingen). Op deze dag geldt korting tot 20% op scootmobielen, driewielfietsen en rollators! Goed om te weten als u de Medipoint Mobiliteitsmarkt bezoekt!

Graag tot ziens op vrijdag 21 april!

088 374 75 76