Nieuws | 24 juni 2024

Jeu de boulesvereniging Bavel

6 maanden gratis meespelen voor leden van Thebe Extra

Aanbieding: Jeu de boules spelen in Bavel

Jeu de Boulesvereniging Bavel is een recreatieve vereniging die mensen met elkaar samenbrengt en hen in beweging zet met jeu de boules. Vanaf komend seizoen is er weer plek voor nieuwe leden!

Jeu de boules wordt gespeeld met metalen ballen en heeft als doel om deze zo dicht mogelijk bij een klein balletje te werpen. U speelt lekker in de buitenlucht waar u uw hand- en oogcoördinatie op de proef stelt. Behalve fysiek in beweging, blijft u zo ook mentaal fit! Drie keer per week op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag is de vereniging actief bij Sporthal De Huif in Bavel tenzij het weer het niet toelaat. U kiest zelf per keer of u wel of niet aanwezig bent. Heeft u nog nooit jeu de boules gespeeld? Geen probleem, één van de leden vergezelt u als buddy en leert u het spel.

Aanbieding voor leden:

Thebe Extra-leden mogen zes maanden gratis meespelen op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag bij Sporthal De Huif in Bavel. Lid worden kost daarna € 45 per jaar. Voor vragen of aanmelden: jeudeboulesbavel@gmail.com of bel 06-54974604.

Voor meer informatie:

>Kijk op de website van de jeu de boulesvereniging Bavel

088 374 75 76