Eiwitrijke maaltijden Met leden-
actie
Nieuws | 24 juni 2024

Eiwitrijke maaltijden van Vers aan Tafel

Ontdek de smaak van eiwit(ver)rijk(t) 

Eitwitrijke maaltijden van Vers aan Tafel Maaltijdservice

Fit en vitaal ouder worden, wie wil dit niet? Naarmate we ouder worden verandert ons lichaam en is goed voor onszelf zorgen nog belangrijker. We krijgen een verhoogde behoefte aan bepaalde voedingsstoffen, denk aan eiwit. Lekker blijven bewegen wordt nog belangrijker en daarnaast zorgt aandacht voor de leuke dingen in het leven voor energie. Daar helpen wij je samen met Vers aan Tafel Maaltijdservice maar al te graag bij met de eiwitrijke maaltijden en eiwitverrijkte tussendoortjes.

Ledenactie Fit en Vitaal Maaltijdbox: nu slechts € 32,50!
Ontdek zelf het gemak van een heerlijke, verantwoorde maaltijd op tafel! Bestel de Fit en Vitaal maaltijdbox nu voor de ledenprijs van € 32,50! De maaltijdbox bestaat uit zes vriesverse maaltijden die eiwitrijk zijn, bereid met minder zout en minimaal 200 gram groente bevatten. Bel met Vers aan Tafel via het tel. 085 401 64 44. Geef de actiecode ‘24THEBEFIT’ door om te profiteren van deze ledenactie. Of bestel online via www.versaantafel.nl/thebeextravoordeel.

Deze ledenactie is geldig tot en met 7 juli 2024.

Behoud van een gezond lichaam
Met het verstrijken van de jaren neemt onze spiermassa, spierkracht en botweefsel af. Dit kan je merken doordat je eerder vermoeid bent tijdens het traplopen. Door een verminderde energiebehoefte verbruikt ons lichaam minder energie en de eetlust neemt veelal af. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet voldoende goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is juist belangrijk om in deze fase volwaardig en gezond te eten met voldoende aandacht voor eiwit, vitamines en mineralen.

Gezonde voeding en beweging
Eten volgens de Schijf van Vijf is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat je dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Denk aan voldoende groente, fruit, variatie in vis, vlees, peulvruchten, noten en gezonde vetten. Daarnaast is het belangrijk om voldoende eiwit te eten. Eiwitten zijn de bouwstenen van spieren en weefsels. Eiwit komt voor in zuivel, vlees, peulvruchten en noten. Bewegen is ook belangrijk! Dit is cruciaal voor het behoud van spierkracht, flexibiliteit en algehele gezondheid. Het advies is om minimaal 2,5 uur per week matig of zwaar intensief te bewegen, verspreid over meerdere dagen. Denk aan wandelen, fietsen, tuinieren en zwemmen.

Over Vers aan Tafel Maaltijdservice en de vriesverse maaltijden

Vers aan Tafel Maaltijdservice heeft al ruim 20 jaar ervaring in het bereiden van lekkere en gezonde maaltijden. Vers aan Tafel kookt met natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Meer dan 170 verschillende gerechten staan op de menukaart. Voor ieder wat wils, want Vers aan Tafel biedt ook kleine maaltijden, dieetmaaltijden en eiwitverrijkte tussendoortjes! Kortom, volop variatie en keuze! Leden van Thebe Extra ontvangen 13% korting op de reguliere prijzen van Vers aan Tafel.
> Bekijk het ledenvoordeel van Vers aan Tafel

Vragen?
Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Vers aan Tafel via tel. 085 401 64 44. Van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 u tot 17.00 u. Of stuur een mail naar: klantenservice@versaantafel.nl.

088 374 75 76