Weer fit met fitness - Studio Aktief

Fitness is een veelzijdige sport. En bovendien geschikt voor alle leeftijden en niveaus. U kunt werken aan uw conditie, spierkracht en lenigheid. Maar ook aan een gezonder lichaamsgewicht. Leg dat uurtje sporten vast in uw weekprogramma en u zult zien dat u zich fitter gaat voelen. Om het beter vol te houden, kunt u samen met een vriend of vriendin gaan. Afzeggen is dan geen optie! Na het sporten nog even in de sauna en u voelt zich als herboren. Thebe Extra werkt samen met Fitnesscentrum Studio Aktief in Giessen. U profiteert er als lid van aantrekkelijke kortingen.

Uw voordeel

  • lid voor € 33,- per maand
  • veelzijdig sportcentrum
  • elke dag geopend

Studio Aktief

Fitnesscentrum Studio Aktief is een fitnesscentrum met een uitgebreid aanbod. Naast de reguliere fitness zijn er ook groepslessen: spinning, yoga, crossgym, boksen, steps, streetdance en kinderlessen. Naast de sportschool op Industrieweg 2 is er een tweede ruimte op Industrieweg 41: Fitpower 24/7 genaamd. Dit is een professionele Fitness- en Krachtstudio en Crossgymstudio van ruim 1200m2. Op dinsdagavond is er bij de hoofdvestiging tweewekelijks een fysiotherapeut aanwezig om vragen te beantwoorden rondom blessures en training.

U kunt zich, op vertoon van de Thebe Extra-ledenpas, ook rechtstreeks aanmelden bij Studio Aktief.

Voor het actuele lesrooster voor groepslessen klik hier.

Openingstijden algemeen:

maandag t/m vrijdag  9.30 – 12.00 uur 
  13.30 – 22.00 uur
zaterdag  9.30 – 12.00 uur

 

  Normaal tarief Thebe Extra leden

Studio Aktief
1 jaar onbeperkt v.a.16 jaar

€ 37,50

€ 33,- + geen inschrijfgeld á

€ 35,00

Fitpower 24/7
1 jaar onbeperkt Fitpower 24/7 v.a.18 jaar

€ 39,-

€ 34,50 geen inschrijfgeld ä

€ 35,00

**Bij een jaarabonnement kan er voor € 25,00 per jaar onbeperkt gebruik maken van de zonnebank. ** Wanneer iemand een Fitpower 24/7 abonnement afsluit € 33,00  mag hij gebruik maken van beide faciliteiten.( studio aktief en fitpower24/7) ** wanneer mensen gebruik hebben gemaakt van een aanbieding vanuit de sportschool zelf kan de pas daarna gewoon gebruikt worden voor de korting.  

 

Studio Aktief

Studio Aktief werkt met gediplomeerde instructeurs, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Daarmee bent u verzekerd van professionele begeleiding. U kunt kiezen voor een individueel trainingsprogramma dat volledig op u wordt afgestemd. Of voor lessen in groepsverband, zoals Zumba, spinning of aerobics.