StelComfort stelt uw wens voorop

Aan een hulpmiddel moeten is nooit leuk, maar u zult snel ontdekken dat het uw beste vriend wordt. Een hulpmiddel kan uw wooncomfort, mobiliteit of dagelijks leven aanzienlijk verbeteren of vergemakkelijken. Het is heel belangrijk dat u het juiste hulpmiddel kiest in het grote woud van aanbod. Bij StelComfort in Zevenbergen krijgt u persoonlijk advies van mensen met een achtergrond in de zorg. U kunt er in alle rust allerlei hulpmiddelen uitproberen. Het is beslist de moeite om erheen te gaan: u kijkt uw ogen uit. StelComfort heeft een groot assortiment met allerlei vernuftige oplossingen voor zitten, slapen, badkamer, toilet en mobiliteit. Ook voor service en onderhoud is StelComfort uw partner.

Uw voordeel

 • 10% korting (min.afname van €10)
 • Persoonlijk advies
 • Ruime keuze
 • Ook service en onderhoud
 • Webshop

StelComfort biedt ondersteunende zorghulpmiddelen, meubels en rijwielen die bijdragen aan meer comfort. Ze helpen u om veilig zelfstandig te wonen, u te verplaatsen of makkelijker te communiceren. Voorbeelden van populaire hulpmiddelen zijn: rollators, scootmobielen, sta-opstoelen, douchestoelen en smartphones voor senioren.

De showroom van StelComfort is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag op afspraak.

Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur

Op vertoon van uw ledenpas van Ledenvereniging Thebe Extra profiteert u van 10% korting (bij aankoop van tenminste €10,-) op alle koopartikelen in de winkel. Alleen op FitForm sta-opstoelen en scootmobiels krijgt u geen korting. Wel geldt voor dit merk dat u bij een Sta-opstoel de keuze heeft uit een gratis nekkussen of € 100,- korting. Bij de FitForm scootmobielen kunt u kiezen uit een stuurmandje of € 100,- korting.

De korting is niet geldig in de webshop van StelComfort.

StelComfort

Bij StelComfort werken mensen met een hart voor de zorg. Zij helpen u in alle rust bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Hoortoestel op maat

  Hoortoestel op maat

  Hoort u het niet meer zo goed? Laat dan uw gehoor gratis testen in een hoorwinkel van Van Boxtel of bij u aan huis. Met een gehoorapparaat hoort u er weer bij!

 • Loophulpmiddelen
  Gratis

  Loophulpmiddelen

  Tijdelijk een loophulpmiddel nodig? Zonde om er geld aan uit te geven. Leen het gratis via Ledenvereniging Thebe Extra.

 • Medipoint Thuiszorgwinkels
  -20%

  Medipoint Thuiszorgwinkels

  Van fopspeen tot sta-opstoel. De Medipoint Thuiszorgwinkel heeft het allemaal in huis. Een fijn idee dat u als lid van Thebe Extra altijd 20% korting krijgt op koopartikelen!