Scootmobiel verhuur

Via Thebe Extra huurt u eenvoudig een scootmobiel. Leden van Thebe Extra die een scootmobiel huren bij de Medipoint Thuiszorgwinkels in het werkgebied van Thebe Extra of via de Medipoint webshop, ontvangen twee weken huur gratis*. B en C leden betalen geen bezorg- en ophaalkosten. Na twee weken gaat u huur betalen. Korting is enkel van toepassing op scootmobiel type Comfort Plus.

Let op! Alleen als u langer dan 1 jaar lid bent van Ledenvereniging Thebe Extra kunt u ook in Medipoint-winkels buiten het werkgebied van Thebe Extra van dit aanbod gebruik maken.

* Minimale huurperiode is 4 weken (starttermijn), Thebe Extra betaalt de eerste 2 weken voor onze leden.

Uw voordeel

Gaat u al een tijdje minder vaak de deur uit dan u zou willen? Of bent u tijdelijk onthand vanwege revalidatie of operatie? Een scootmobiel biedt uitkomst. Via Thebe Extra leent u eenvoudig een scootmobiel bij een Medipoint Thuiszorgwinkel. Daarnaast kunt u er gratis loophulpmiddelen lenen, zodat u in en om huis uit de voeten kan. Medipoint heeft negen thuiszorgwinkels in Midden- en West-Brabant.

NB. Met een scootmobiel kunt u ongeveer 12 kilometer rijden voordat hij weer opgeladen moet worden (gewoon via het stopcontact).

Korting is enkel van toepassing op scootmobiel type Comfort Plus.

Soort lidmaatschap 1e 4 weken huur (starttermijn) Bezorgen/ophalen Totaal voor 4 weken
A-lid (en nieuw lid) € 97,86 € 50,- € 147,86
B en C-leden € 97,86 gratis € 97,86
Overige kosten      
huurtarief per dag na 4 weken € 6,99    
Een eventuele rijles € 50,-    

Voor alle leden is borg van € 120,00 van toepassing.

Let op! Alleen als u langer dan 1 jaar lid bent van Ledenvereniging Thebe Extra kunt u ook in Medipoint-winkels buiten het werkgebied van Thebe Extra van dit aanbod gebruik maken.

Medipoint

Medipoint winkels zijn te vinden in heel Nederland. Ze zijn goed bereikbaar en ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Elke winkel heeft een showroom met een scala aan hulpmiddelen.

Kijk ook eens naar onze voordelen