Medipoint Thuiszorgwinkels

Hulpmiddelen zijn er voor mensen van alle leeftijden. Een hulpmiddel kan een verademing zijn. Een babyfoon, een bloeddrukmeter, een badzitje, een scootmobiel, een smartphone met extra grote toetsen; maak het uzelf wat makkelijker als dat nodig is. Laat de handige hulpjes van Medipoint u helpen. U kunt hulpmiddelen kopen, huren of lenen. In de thuiszorgwinkel krijgt u uitgebreid advies, zodat u met het juiste hulpmiddel weer de deur uit gaat.

Uw voordeel

  • 15% korting
  • Altijd in de buurt
  • Kopen, huren en lenen
  • Ook Medipoint Thuisservice
  • Gratis rollatorcheck

De Medipoint thuiszorgwinkel biedt ondersteunende artikelen en verzorgingsproducten die bijdragen aan een gezond of makkelijker leven. Of die u helpen om veilig en zelfstandig te wonen. Denk bijvoorbeeld aan een douchestoel, een dekensteun, een hometrainer, een babyweegschaal of een lamp voor lichttherapie.

Medipoint heeft thuiszorgwinkels door heel Nederland. Kijk op de hier voor een winkel bij u in de buurt.

Als lid van Thebe Extra profiteert u van korting van 15% op alle koopartikelen in de thuiszorgwinkel en de Medipoint webwinkel (met uitzondering van de speciale ledenaanbiedingen). Elk seizoen zijn er interessante aanbiedingen op diverse producten, voor jong en oud.

Voor advies aan huis is er de Medipoint Thuisservice. U kunt een afspraak maken via T 088 – 1020100 of via het afspraakformulier op www.medipoint.nl/thuisservice.

Kijk ook eens naar onze voordelen