Hoortoestel op maat

Communiceren is een van de belangrijkste dingen in ons leven. Slechthorend zijn kan dan een handicap zijn. Laat daarom uw gehoor gratis meten, als vast onderdeel van uw jaarlijkse gezondheidscheck. De audicien vraagt naar uw bezigheden om erachter te komen welk type hoortoestel het beste bij u past. Iemand die vaak naar concerten gaat, heeft bijvoorbeeld een ander type hoortoestel nodig dan iemand die sport in teamverband.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra zijn van harte welkom bij Van Boxtel hoorwinkels. Als het nodig is komt de audicien van Van Boxtel gratis bij u aan huis om u te helpen weer beter te horen. Bij aanschaf van een hoortoestel bij Van Boxtel hoorwinkels ontvangt u als lid van Thebe Extra gratis allerlei extra's.

JUBILEUMAANBIEDING

Van Boxtel hoorwinkels bestaat 65 jaar en neemt al 65 jaar de tijd om tot een goede hooroplossing te komen voor haar klanten! Reden voor een feestje. U kunt tot en met 31 december gebruik maken van de jubileumactie: twee gratis hoortoestellen als uw zorgverzekeraar deze kosten niet of slechts gedeeltelijk vergoedt.

Bekijk de actievoorwaarden op de website van Van Boxtel hoorwinkels.

Uw voordeel

 • Voordeelpakket met vele extra's!
 • Minimaal 75% vergoeding van uw zorgverzekeraar
 • Kosteloos uitproberen
 • Gratis advies over hulpmiddelen

Hoormeting door audicien

De audicien neemt een uitgebreide hoortest af met de modernste apparatuur. In een persoonlijk gesprek krijgt u vervolgens een professioneel en onafhankelijk advies en worden de mogelijkheden besproken. Blijkt een hoortoestel de beste oplossing? Dan kunt u één of meerdere toestellen kosteloos uitproberen. De audicien test en meet net zo lang totdat het optimaal is afgesteld op uw gehoor.

U kunt terecht bij zes Van Boxtel hoorwinkels in West- en Midden-Brabant:

Als lid van Ledenvereniging Thebe Extra krijgt u bij Van Boxtel Hoorwinkels korting op:

 • 15% korting op op-maat-gemaakte gehoorbescherming
 • Bij aankoop van 2 hoortoestellen, kunt kiezen uit de volgende kortingen: 1 jaar lang gratis batterijen, of 50% korting op het pakket 'Goed' of een korting van €47,50 op één van de andere pakketten 

Voor meer informatie over de pakketten vindt u hier.

De zorgverzekeraar vergoedt in veel gevallen (deels) de kosten voor een hoortoestel. Check uw pakket. Van Boxtel regelt de vergoeding direct met uw zorgverzekeraar.

Van Boxtel hoorwinkels

Gratis hoortoestel

Twee hoortoestellen gratis als uw zorgverzekeraar deze kosten niet allemaal vergoedt.
Jubileumactie tot en met 30 april 2020

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Loophulpmiddelen
  Gratis

  Loophulpmiddelen

  Tijdelijk een loophulpmiddel nodig? Zonde om er geld aan uit te geven. Leen het gratis via Ledenvereniging Thebe Extra.

 • Medipoint Thuiszorgwinkels
  -15%

  Medipoint Thuiszorgwinkels

  Van fopspeen tot sta-opstoel. De Medipoint Thuiszorgwinkel heeft het allemaal in huis. Een fijn idee dat u als lid van Thebe Extra altijd 15% korting krijgt op koopartikelen!