Even bijkomen in het zorghotel

Na behandeling in een ziekenhuis mag u vaak snel weer naar huis. Sneller dan u misschien voor uw gevoel aankan. Of u wilt juist dolgraag naar huis, maar er is een praktisch probleem; traplopen gaat (nog) niet of u moet wachten op een woningaanpassing. In dit soort gevallen is Zorghotel Merlinde in Breda een welkome oplossing.

Een vakantie boeken bij Zorghotel Merlinde is ook mogelijk zonder dat er een ziekenhuisopname aan voorafgaat. Gewoon als u eraan toe bent om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Het hotel bevindt zich in hartje Breda en biedt gratis parkeergelegenheid. U kunt het bourgondisch centrum te voet verkennen, gaan winkelen in de beste binnenstad van Nederland of genieten van alle service en comfort die het hotel te bieden heeft.

Uw voordeel

 • dag en nacht zorg in de buurt
 • mantelzorger kan mee
 • extra diensten van zorgprofessionals
 • wellnessfaciliteiten

Zorghotel Merlinde

Bij Zorghotel Merlinde kunt u herstellen en bijkomen in een rustige, warme hotelsfeer. Met dag en nacht deskundige zorg in de buurt, extra diensten en wellnessfaciliteiten. En uw mantelzorger kan ook mee. Hij of zij hoeft dan even niet te zorgen.  Maar ook als u geen zorg nodig heeft, bent u van harte welkom in Merlinde, om te genieten van een verblijf in een hartverwarmende sfeer op een geweldige locatie om Bourgondisch Breda te ontdekken.

 • Bij een herstel- en zorgverblijf krijgen leden van Ledenvereniging Thebe Extra tot € 140,00 korting: € 5,00 euro per dag, voor maximaal 28 dagen.
 • Leden die voor een vakantie naar Zorghotel Merlinde gaan, krijgen jaarlijks maximaal 5% korting op het verblijf. Ook voor deze korting geldt een maximale periode van 28 dagen.
 • Wanneer u een indicatie heeft voor het verblijf (en dit dus uit uw basisverzekering wordt vergoed) willen wij u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen. Wanneer u geen indicatie heeft voor het verblijf, kunt u via de rekentool op onze website nagaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering: www.zorghotelbreda.nl/formulieren/
 • Wanneer u recht heeft op wijkverpleging (verpleging en verzorging thuis) dan worden uw zorgkosten in Merlinde volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. De zorg voor u in Merlinde is in handen van  Surplus

Tot en met 31 december 2018 kunt u als lid van Ledenvereniging Thebe Extra gebruikmaken van het volgende exclusieve aanbod:

 • 10% korting op het Mantelzorg Weekendarrangement (link: http://www.zorghotelbreda.nl/wp-content/uploads/2017/10/weekend-prijzen-voorwaarden.pdf
 • Een verdubbeling van de korting op het Mantelzorg single-stayarrangement (Klik hier voor de reguliere korting)
Zorghotel Merlinde

Zorghotel Merlinde is het hotel dat zorg draagt. De ideale plek om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie of om energie op te doen. Uw mantelzorger is ook van harte welkom.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,50

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Zorgvakantie op Klein Beek

  Zorgvakantie op Klein Beek

  Geen vakantie omdat u een lichamelijke beperking heeft? Hoeft niet! Boek een aangepaste vakantiewoning op Klein Beek en vier vakantie zoals iedereen. Bekijk uw voordeel.

 • Woningaanpassingen
  -10%

  Woningaanpassingen

  Wilt u eigenlijk al lang een woningaanpassing? Zorg goed voor uzelf en schakel onze dienst Woningaanpassingen in. Het is zo geregeld.