Even bijkomen in het zorghotel

Na behandeling in een ziekenhuis mag u vaak snel weer naar huis. Sneller dan u misschien voor uw gevoel aankan. Of u wilt juist dolgraag naar huis, maar er is een praktisch probleem; traplopen gaat (nog) niet of u moet wachten op een woningaanpassing. In dit soort gevallen is Zorghotel Merlinde in Breda een welkome oplossing.

Een vakantie boeken bij Zorghotel Merlinde is ook mogelijk zonder dat er een ziekenhuisopname aan voorafgaat. Gewoon als u eraan toe bent om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Speciaal voor leden van Thebe Extra heeft Zorghotel Merlinde aantrekkelijke (wellness)arrangementen samengesteld.

Uw voordeel

 • dag en nacht zorg in de buurt
 • mantelzorger kan mee
 • extra diensten van zorgprofessionals
 • wellnessfaciliteiten

Zorghotel Merlinde

Bij Zorghotel Merlinde kunt u herstellen en bijkomen in een rustige, warme hotelsfeer. Met dag en nacht deskundige zorg in de buurt, extra diensten en wellnessfaciliteiten. En uw mantelzorger kan ook mee. Hij of zij hoeft dan even niet te zorgen. Bezoek is van harte welkom bij Zorghotel Merlinde, net zoals bij u thuis.

 • Bij een herstel- en zorgverblijf krijgen leden van Ledenvereniging Thebe Extra tot € 140,00 korting: € 5,00 euro per dag, voor maximaal 28 dagen.
 • Leden die voor een vakantie naar Zorghotel Merlinde gaan, krijgen jaarlijks maximaal 5% korting op het verblijf. Ook voor deze korting geldt een maximale periode van 28 dagen.
 • Soms vergoedt de verzekering (deels of geheel) de kosten van het verblijf. Op www.zorghotelbreda.nl kunt u opzoeken wat uw verzekeraar vergoedt.
 • Wanneer u recht heeft op wijkverpleging (verpleging en verzorging thuis) dan worden uw zorgkosten in Merlinde volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. De zorg voor u in Merlinde is in handen van Stichting Elisabeth.
Zorghotel Merlinde

Zorghotel Merlinde is het hotel dat zorg draagt. De ideale plek om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie of om energie op te doen. Uw mantelzorger is ook van harte welkom.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Zorgvakantie op Klein Beek

  Zorgvakantie op Klein Beek

  Geen vakantie omdat u een lichamelijke beperking heeft? Hoeft niet! Boek een aangepaste vakantiewoning op Klein Beek en vier vakantie zoals iedereen. Bekijk uw voordeel.