Even bijkomen in het zorghotel

Na behandeling in een ziekenhuis mag u vaak snel weer naar huis. Sneller dan u misschien voor uw gevoel aankan. Of u wilt juist dolgraag naar huis, maar er is een praktisch probleem; traplopen gaat (nog) niet of u moet wachten op een woningaanpassing. In dit soort gevallen is Zorghotel Merlinde in Breda een welkome oplossing.

Een vakantie boeken bij Zorghotel Merlinde is ook mogelijk zonder dat er een ziekenhuisopname aan voorafgaat. Gewoon als u eraan toe bent om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Het hotel bevindt zich in hartje Breda en biedt gratis parkeergelegenheid. U kunt het bourgondisch centrum te voet verkennen, gaan winkelen in de beste binnenstad van Nederland of genieten van alle service en comfort die het hotel te bieden heeft.

Uw voordeel

 • dag en nacht zorg in de buurt
 • mantelzorger of partner kan mee
 • gratis parking en wifi
 • restaurant en wellness

Zorghotel Merlinde

Bij Zorghotel Merlinde kunt u herstellen en bijkomen in een rustige, warme hotelsfeer. Met dag en nacht deskundige zorg in de buurt, extra diensten en wellnessfaciliteiten. En uw mantelzorger kan ook mee. Hij of zij hoeft dan even niet te zorgen.  Maar ook als u geen zorg nodig heeft, bent u van harte welkom in Merlinde, om te genieten van een verblijf in een hartverwarmende sfeer op een geweldige locatie om Bourgondisch Breda te ontdekken.

Leden krijgen een korting van 7,5% per dag op een verblijf o.b.v. vol pension (ontbijt, lunch en diner). Maximaal 28 dagen per jaar.

 • Vemeld tijdens uw reservering dat u bent doorverwezen via Ledenvereniging Thebe Extra
 • Uw zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van uw verzekering kunt u uw verblijf geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Bereken uw verblijf hier: https://hotelmerlinde.nl/zorghotel/
 • Wanneer u recht heeft op wijkverpleging (verpleging en verzorging thuis) dan worden uw zorgkosten in Merlinde volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. De zorg voor u in Merlinde is in handen van Surplus
Zorghotel Merlinde

Zorghotel Merlinde is het hotel dat zorg draagt. De ideale plek om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie of om energie op te doen. Uw mantelzorger is ook van harte welkom.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Woningaanpassingen
  -10%

  Woningaanpassingen

  Wilt u eigenlijk al lang een woningaanpassing? Zorg goed voor uzelf en schakel onze dienst Woningaanpassingen in. Het is zo geregeld.