Voordelig naar ZooParc Overloon

ZooParc Overloon is uniek in zijn soort. Je mag heel dichtbij de dieren komen. Soms wandel je zelfs dwars door de verblijven heen. Pak een plattegrond en houdt je verrekijker in de aanslag. Je gaat op expeditie! Dit dierenpark is een geweldige belevenis voor jong en oud. Bij de rustpunten Headquarter en BaseCamp kun je wat eten en drinken. De kinderen kunnen zich tussendoor even lekker uitleven op de houten speeltoestellen en de airtrampoline.

 

Uw voordeel

Jouw voordeel

  • 25% korting op entreebewijs
  • Korting voor max. 5 personen
  • Kinderen tot 3 jaar gratis
  • Compleet dagje uit
  • Ruim voldoende horeca

Dit overzichtelijke, nette dierenpark haalt alles uit de kast om de bezoeker een leuke dag te bezorgen. Vooral kinderen voelen zich hier de koning te rijk. Ze kunnen kiezen uit allerlei expedities, zich uitleven in de speeltuinen en op z’n tijd iets lekkers eten en drinken. Ook zijn er regelmatig nieuwe diersoorten te bewonderen, zodat het ook voor regelmatige bezoekers leuk en spannend blijft. Groepsarrangementen zijn er vanaf 10 personen.

Openingstijden

ZooParc Overloon is van 1 mei t/m 31 oktober geopend van 9.30 tot 17.30 uur. De rest van het jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Korting bij de kassa
Op vertoon van je Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijg je 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal vijf personen.

LET OP! Vanwege het coronavirus dient u vooraf te reserveren via deze website. Kies voor 'Ik heb een kortingsbon of pas'.

Park

Kassaprijs

Ledenprijs incl. korting

ZooParc

€18,-

€13,50

Zoopark Overloon

ZooParc Overloon is een mooi en modern dierenpark waar kinderen fijn kunnen speuren, ontdekken en smullen.

Kijk ook eens naar onze voordelen