Gezellig met anderen naar het theater

Toch naar het theater!
Waarom zou u als 65-plusser thuis blijven zitten, terwijl u dol bent op theater en uitgaan? Dat hoeft echt niet. Thebe Extra heeft een samenwerking met Stichting Vier het Leven.
Vier het leven is via Thebe Extra alleen inzetbaar bij Theaters Tilburg.

Deze stichting organiseert film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor mensen zoals u die eigenlijk heel graag op stap gaan, maar niemand hebben om mee te gaan. Als u gaat met Stichting Vier het Leven bent u altijd in goed gezelschap. Bovendien wordt alles geregeld, ook het vervoer.

Uw voordeel

• €5,00 kennismakingskorting
• gereduceerde tarieven
• begeleiding
• vervoer
• gevarieerde uitjes

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die graag in gezelschap op stap gaan. Een gastheer of gastvrouw pikt u thuis op en u ontmoet bij het theater, de bioscoop of het museum de andere deelnemers. U drinkt tussendoor gezellig samen een drankje en na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht.

Dankzij de bijdragen van donateurs, culturele partners en vrijwilligers kan Vier het Leven de kosten laag houden. Hierdoor kunnen meer dan tienduizend ouderen in Nederland er weer gezellig en veilig op uit!

• U betaalt per deelname slechts € 15,- extra voor de begeleiding, vervoer, garderobe en twee consumpties.

• Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen een kennismakingskorting van € 5,00 op vertoon van de ledenpas, of het telefonisch doorgeven van het lidmaatschapsnummer.

Stichting Vier het Leven

Het wereldje van veel ouderen is kleiner dan ze lief is. Stichting Vier het Leven probeert hun wereld te verlevendigen door culturele activiteiten aan te bieden. Alles wordt geregeld, ook het vervoer. U bent van harte welkom!

Kijk ook eens naar onze voordelen