Urenlang speelplezier bij Avontura in Breda & Roosendaal

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is Avontura helaas gesloten t/m 19 januari

Avontura is het grootste indoor speelparadijs in Breda en in Roosendaal. Kinderen kunnen hier spelen naar hartenlust, aangemoedigd door de figuren Okke en Pi.

Klauteren op het klauterplein, spelen met grote blokken, glijbaan, een reuzetablet; in alle hoeken en gaten is hier iets te vinden. Ouders en grootouders zijn van harte welkom. Terwijl de kleine ontdekkers de tijd van hun leven hebben, kunnen de grote ontdekkers lekker relaxen in het restaurant of op het terras. Begeleiders hebben gratis toegang tot speelparadijs Avontura.

Uw voordeel

• 10% korting op los entreebewijs
• Café-restaurant
• Gratis Wifi
• Begeleiders gratis entree
• Veilig spelen

Valt het met bakken uit de hemel en zitten de kinderen binnen te stuiteren? Thebe Extra reikt de oplossing aan: ga naar speelparadijs Avontura in Breda of Roosendaal. Er is van alles te beleven, zoals klimmen op een hete klimvulkaan met uitkijkpost, knallen met ballenkanonnen, scheuren in een elektrische auto en roetsen van een donkere glijbaan… spannend! Voor wie de tablet toch niet kan missen; er is een reuze-tablet met interactieve spellen. Veiligheid staat hier hoog in het vaandel. De toestellen hebben een zachte afwerking en er is voldoende toezicht in speelparadijs Avontura.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is het speelparadijs tijdelijk gesloten voor bezoekers.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 10% korting op een los entreebewijs van speelparadijs Avontura in Breda op vertoon van de ledenpas aan de kassa.

Normaal tarief 1 t/m 3 jaar: € 6,-
Met korting: € 5,40

Normaal tarief 4 t/m 15 jaar: € 8,25
Met korting: € 7,45

Entree altijd onder begeleiding van een volwassene (gratis entree).

Optisports

Bij Optisport is iedereen welkom voor zijn of haar eigen sportieve uitdaging. Plezier hebben in bewegen staat bij Optisport bovenaan de agenda.

Kijk ook eens naar onze voordelen