Reptielenhuis De Aarde

Voordelig naar Reptielenhuis De Aarde

De Aarde is een goed verzorgd tropisch reptielenhuis in Breda. Er is veel aandacht besteed aan de natuurgetrouwe inrichting van de terraria en er zijn veel tropische planten te bewonderen. De dierenverzorgers beantwoorden al je vragen met liefde en plezier. Een kopje koffie of thee met wat lekkers is verkrijgbaar, maar je mag ook zelf je eten en drinken meenemen. Een bezoek aan De Aarde is een ontspannen feestje.

Uw voordeel

  • € 2,50 korting op entreebewijs
  • Ongeacht aantal personen
  • 0 t/m 2 jaar gratis entree
  • Gratis parkeren

Reptielenhuis De Aarde is een familiebedrijf, opgericht door de familie Maas. De eigenaar en de medewerkers laten je graag alle exotische dieren zien en geven enthousiast uitleg. Het reptielenhuis is 600m2 groot. De reptielenliefhebber kan zich hier met gemak een uur vermaken.

Het reptielenhuis is het hele jaar geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Op vertoon van je Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijg je € 2,50 korting per toegangsbewijs.

Reptielenhuis De Aarde Breda

Ontdek de bijzondere wereld van de reptielen in Reptielenhuis De Aarde. Voor een uitje met bijvoorbeeld je gezin, kinderfeestje, schoolreisje. Kortom een must voor iedere dierenliefhebber.

Kijk ook eens naar onze voordelen

  • Bioscoop
    -€3,50

    Bioscoop

    Voordelig naar de bios

    Gezellig een filmpje pakken is altijd leuk. Met z'n tweetjes of met het hele gezin. Neem uw Thebe Extra-ledenpas mee naar Euroscoop Tilburg en u houdt geld over voor iets lekkers.

  • Beekse Bergen
    -25%

    Beekse Bergen

    Hoor je de leeuwen al brullen? Pas op, bukken voor de roofvogels! Laat je paspoort thuis en kom naar Afrika in Hilvarenbeek. Met 25% korting.

  • Dierenpark De Oliemeulen Tilburg
    -15%

    Dierenpark De Oliemeulen Tilburg

    Van Braziliaanse vogelspin tot Europese oehoe. Van smaragdvaraan tot gifkikker. De meest vreemde dieren kom je tegen bij De Oliemeulen in Tilburg. Een spannend en leerzaam dagje uit!