Met korting naar Dolfinarium Harderwijk

Mensen houden van dolfijnen en andersom. Deze wijze, lieve dieren houden van gezelschap en van plezier maken. Dat zie je onder meer tijdens de bekroonde voorstelling Aqua Bella. Het compleet vernieuwde DolfijndoMijn (dolfijntheater) biedt je een onvergetelijke ervaring, met een magische show vol verrassende 3D- water- en lichteffecten. Hier hebben de beste theatermakers, trainers en componisten ter wereld aan meegewerkt. Een absolute must see! Extra verleidelijk met een fikse korting via Thebe Extra.

Uw voordeel

 • € 12,50 korting op entreebewijs
 • E-tickets bestellen mogelijk
 • Korting voor max. 5 personen
 • Gratis shuttlebus vanaf parkeerterrein
 • Makkelijk bereikbaar met OV

Dolfinarium Harderwijk

In Dolfinarium Harderwijk leven dolfijnen en walrussen in een beschermde omgeving en worden ze goed verzorgd. De geluksvogels die elke dag met deze lieve dieren mogen werken, hebben er zichtbaar plezier in. En ook de dieren vinden het leuk om met hen te spelen en werken, want het zijn gezelschapsdieren. Je ziet tijdens de voorstelling Aqua Bella hoe slim dolfijnen zijn en wat ze allemaal kunnen. Kortom, een bezoek aan Dolfinarium Harderwijk tovert een glimlach op ieders gezicht.

Dolfinarium Harderwijk
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
T 0341 – 425888
info@dolfinarium.nl
www.dolfinarium.nl

Het Dolfinarium is van februari t/m oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in juli & augustus tot 18.00 uur). Let op! In maart alleen in de weekenden. Zie www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek

Na aanmelding via deze site ontvang je een kortingscode. Deze vul je in bij het bestellen van e-tickets op www.dolfinarium.nl/tickets. Je krijgt dan € 12,50 korting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal vijf personen.

 

Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium geeft je een kijkje in de vrolijke wereld van dolfijnen en walrussen. Leuk voor kinderen én volwassenen!

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Bioscoop
  -€3,50

  Bioscoop

  Voordelig naar de bios

  Gezellig een filmpje pakken is altijd leuk. Met z'n tweetjes of met het hele gezin. Neem uw Thebe Extra-ledenpas mee naar Euroscoop Tilburg en u houdt geld over voor iets lekkers.

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,50

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Beekse Bergen
  -25%

  Beekse Bergen

  Hoor je de leeuwen al brullen? Pas op, bukken voor de roofvogels! Laat je paspoort thuis en kom naar Afrika in Hilvarenbeek. Met 25% korting.