Korting bij trampoline paradijs Krazy Kangaroo in Breda en Roosendaal.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is Krazy Kangaroo helaas gesloten t/m 19 januari.

Krazy Kangaroo is een waar trampolineparadijs! Naast de standaard trampolinevelden zijn er diverse zogenaamde area’s. Voor de kenners: je kunt er freejumpen op horizontale en diagonale trampolines, tricks doen en er is een sports area waar je superhoog kan springen (dunken, turnoefeningen). Na het springen ga je lekker uitpuffen in het hippe Krazy Kangaroo restaurant met een hapje en een drankje.

Uw voordeel

• 10% korting op 1 uur Krazy Jump (vanaf 8 jaar)
• Freejumping ruimte
• Tricks area
• Sports area
• Café-restaurant

Trampolinespringen is al enige jaren niet meer weg te denken uit de vrijetijdssector. Het is een blijvertje. Peuters, jeugd en volwassenen springen graag ter ontspanning en vermaak. Krazy Kangaroo brengt jumpen naar een hoger niveau. Met grote aaneengesloten trampolines en speciale mogelijkheden voor freestyle jumpen kun je er je ding doen. Gek doen en lachen zijn bij een bezoek aan Krazy Kangaroo onvermijdelijk. Veel plezier!

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is Krazy Kangaroo helaas tijdelijk gesloten voor bezoekers.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 10% korting op 1 uur Krazy Jump op vertoon van de ledenpas aan de kassa in de vestigingen Breda en Roosendaal.

Normaal tarief: € 11,00
Met korting: € 9,90
Deze korting geldt per gezin t/m 6 personen.

Tijdens het springen zijn speciale jumpsokken (met grip) verplicht. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa voor € 2,50. Je kunt deze bij een volgend bezoek hergebruiken.

Optisports

Bij Optisport is iedereen welkom voor zijn of haar eigen sportieve uitdaging. Plezier hebben in bewegen staat bij Optisport bovenaan de agenda.

Kijk ook eens naar onze voordelen