Dierenpark De Oliemeulen Tilburg

Op zoek naar een leuk en betaalbaar uitje met de (klein)kinderen in de regio Tilburg? Waarbij u niet op het weer hoeft te letten? Ga dan naar Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg en ontmoet maar liefst 150 verschillende diersoorten in een sfeervolle ruim 300 jaar oude boerderij. In dit dierenpark mag je niet alleen kijken naar dieren, maar ze ook aanraken. Aai een wurgslang en laat een echte vogelspin over je hand trippelen. Een hele belevenis!

Uw voordeel

  • 15% korting op entreebewijs
  • Korting voor maximaal 4 personen per lidmaatschap.
  • Compleet dagje uit
  • Vrij parkeren in de omgeving

Een bezoek aan De Oliemeulen in Tilburg is heel bijzonder. Je ziet de vreemdste diertjes van heel dichtbij. Enkele dagen in de week vliegen er zelfs roofvogels vrij rond. De enthousiaste medewerkers vertellen honderduit over 'hun' dieren en dat is heel leerzaam. Er is een groot overdekt terras bij De Oliemeulen en een speeltuin, dus terwijl de papa's en mama's en/of opa's en oma's even uitblazen op het terras, kunnen de kinderen even losgaan na al dat spannends.

I.v.m. het coronavirus dient u vooraf te reserveren.

Van maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
De Oliemeulen is bijna altijd open! Alleen 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

 

Op vertoon van uw Thebe Extra ledenpas aan de kassa krijgt u 15% korting per toegangsbewijs. Alle leden van het gezin profiteren mee (maximaal 4 personen per ledenpas).
U bespaart al bijna zes euro met een gezin van twee volwassenen en twee kinderen.

I.v.m. het coronavirus dient u vooraf te reserveren.

 


 

Dierenpark De Oliemeulen

Net binnen de grenzen van Tilburg vindt u op een onverwachte plek De Oliemeulen. Dit is een reptielen-, amfibieën-, en vogelparkje ineen met circa 150 bewoners. Kijk alvast op de website voor een kriebelend voorproefje.

Kijk ook eens naar onze voordelen