Bioscoop

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is Euroscoop Tilburg helaas gesloten t/m 19 januari

Houdt u van komedie, animatie, spanning of romantiek? Bij Euroscoop staat altijd wel een mooie film voor u op het programma. Op maandag geniet u standaard voor € 6,50 van een film bij Euroscoop Tilburg. Maar ook op dinsdag, woensdag, donderdag én vrijdagmiddag krijgt u nu extra voordeel.

Leuk om te weten! Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er een speciale 60+ voorstelling. U betaalt dan € 5,50 voor een kaartje. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen dan, op vertoon van hun ledenpas, € 1,30 korting op een bioscoopkaartje. U betaalt deze dagen geen € 8,80, maar slechts € 7,50. 3D-films en Dolby Atmos kennen een toeslag van € 1,-. De korting geldt voor maximaal 4 kaartjes per lidmaatschap en is niet geldig op feestdagen en bij speciale evenementen.

Uw voordeel

  • Gelijk korting op vertoon van de ledenpas
  • Van dinsdag tot en met vrijdagmiddag korting
  • Tot € 1,30 korting op een bioscoopkaartje
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Euroscoop Tilburg is een gezellige bioscoop met meer dan 2.400 stoelen, verspreid over 12 filmzalen. Deze zijn uitgerust met moderne technologie, zoals digitale cinema en 3D-cinema. Er is ruime goedkope parkeergelegenheid.

Korting op filmkaartje

Als lid van Thebe Extra krijgt u een aantrekkelijke korting bij Euroscoop Tilburg. Op vertoon van uw ledenpas betaalt u van dinsdag tot en met vrijdagmiddag geen € 8,80 maar slechts € 7,50 voor een film. De pas kan gebruikt worden door het hele gezin. De korting geldt voor maximaal vier personen.

Er zijn een paar uitzonderingen op deze actie:

  • Een toeslag van € 1,- per ticket op 3D-films en Dolby Atmos
  • Niet geldig in schoolvakanties, feestdagen en speciale evenementen.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen

Reserveren? Neem contact op met Euroscoop op telefoonummer 013-581 28 20.

Kijk ook eens naar onze voordelen