Bioscoop

Toe aan een gezellig avondje naar de bioscoop? Ga dan met korting naar de Euroscoop in Tilburg. Dit is een bioscoop die van alle gemakken is voorzien. Een mooie ontvangsthal die leidt naar de kassa's en bioscoopzalen. Uiteraard ontbreekt de snackshop niet voor bijvoorbeeld een grote beker popcorn met een drankje. Heel prettig is de ruime opzet van deze bioscoop. Om korting te krijgen toont u uw Thebe Extra-ledenpas aan de kassa.

Leuk om te weten! Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er een speciale 50+ voorstelling. U betaalt dan € 5,00 voor een kaartje. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers.

Uw voordeel

 • Gelijk korting op vertoon van de ledenpas
 • Van dinsdag tot en met donderdag korting
 • Tot € 3,50 korting op een bioscoopkaartje
 • Parkeren €1,00 per keer
 • Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Euroscoop Tilburg is een gezellige bioscoop met meer dan 2.400 stoelen, verspreid over 12 filmzalen. Deze zijn uitgerust met moderne technologie, zoals digitale cinema en 3D-cinema. Er is ruime goedkope parkeergelegenheid.

Korting op filmkaartje

Als lid van Thebe Extra krijgt u een aantrekkelijke korting bij Euroscoop Tilburg. Op vertoon van uw ledenpas betaalt u van dinsdag tot en met donderdag slechts € 6,- voor een film. De pas kan gebruikt worden door het hele gezin. De korting geldt voor maximaal vier personen.

Er zijn een paar uitzonderingen op deze actie:
> Een toeslag van € 1,- per ticket op 3D-films
> Geen korting op ATMOS en ESCAPE films
> Korting is niet geldig op vrijdag t/m zondag en tijdens schoolvakanties
> Korting niet geldig bij evenementen en bij speciale voorstellingen zoals Ladies Night
> De korting geldt ook niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen

 

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,5

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Beekse Bergen
  -25 %

  Beekse Bergen

  Hoor je de leeuwen al brullen? Pas op, bukken voor de roofvogels! Laat je paspoort thuis en kom naar Afrika in Hilvarenbeek. Met 25% korting.

 • Dierenpark De Oliemeulen Tilburg
  -15 %

  Dierenpark De Oliemeulen Tilburg

  Van Braziliaanse vogelspin tot Europese oehoe. Van smaragdvaraan tot gifkikker. De meest vreemde dieren kom je tegen bij De Oliemeulen in Tilburg. Een spannend en leerzaam dagje uit!