Happy in Shape magazine

Het Happy in Shape magazine staat boordevol leuke artikelen en tips voor vrouwen die in vorm willen blijven of wat kilo’s kwijt willen. Je leest hoe je gezond én lekker kunt eten, bewegen en mooi blijven. Ook vind je in het Happy in Shape magazine vele lifestyle- en beautytips. Kortom, je haalt er altijd wel iets uit waardoor jij je happy gaat voelen!

 

Uw voordeel

 • 36% korting op jaarabonnement
 • Website met Fit, Food, Fab & Fun!
 • Vele tips & adviezen

Het Happy in Shape magazine komt zeven keer per jaar uit. Als lid van Thebe Extra krijg je ruim 35% korting op een jaarabonnement.

 

Happy in Shape is een interessant blad voor de bewuste, actieve vrouw die alles uit het leven wil halen wat erin zit.

 

Leden van Thebe Extra krijgen 7 nummers van het Happy in Shape magazine voor de prijs van € 19,95 i.p.v. € 31,50 (= 36% korting).

 

Happy in shape

Happy In Shape is het tijdschrift voor vrouwen wiens lifestyle voor een belangrijk deel wordt bepaald door gezond eten, lekker bewegen, fit worden en dat vooral ook blijven

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Bioscoop
  -€3,5

  Bioscoop

  Voordelig naar de bios

  Gezellig een filmpje pakken is altijd leuk. Met z'n tweetjes of met het hele gezin. Neem uw Thebe Extra-ledenpas mee naar Euroscoop Tilburg en u houdt geld over voor iets lekkers.

 • Reptielenhuis De Aarde
  -€2,5

  Reptielenhuis De Aarde

  Bezoek Reptielenhuis De Aarde eens in Breda. Goed verzorgde dieren in een mooie natuurlijke omgeving. Voor slechts vijf euro per persoon. Leuk uitje voor een klein prijsje.

 • Beekse Bergen
  -25 %

  Beekse Bergen

  Hoor je de leeuwen al brullen? Pas op, bukken voor de roofvogels! Laat je paspoort thuis en kom naar Afrika in Hilvarenbeek. Met 25% korting.