Vincent van Goghhuis met exclusieve workshop

Fel kleurgebruik, dikke penseelstrepen en vereenvoudigde vormen kenmerken de schilderijen van Van Gogh. Kom zijn werk bewonderen in het
Vincent van GoghHuis in Zundert. Naast de vaste tentoonstelling over Van Gogh & Zundert biedt het museum interessante exposities van andere kunstenaars.

Naast de rondleiding kunt u ook zelf aan de slag. Saskia van Oversteeg, illustrator van het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek, geeft u een kleurworkshop. Hierbij leert u kleurplaten een andere dimensie geven met meer kleur en diepte! Het kleurboek, geïnspireerd op het werk, leven en brieven van Vincent van Gogh, krijgt u tijdens de workshop.

Zaterdag 16 oktober
10.00 uur (aanmelden niet meer mogelijk)
13.00 uur (aanmelden niet meer mogelijk)

Zaterdag 23 oktober
10.00 uur (aanmelden niet meer mogelijk)
13.00 uur 
15.00 uur

Locatie
Vincent van GoghHuis Zundert, Markt 26-27, 4881 CN Zundert

A-leden: € 40,-
B-leden: € 37,50
C-leden: € 35,-

Inclusief: koffie/thee met gebak

Normale prijs: € 51,95

Saskia van Oversteeg creëerde het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek. Niet meedoen met de workshop, maar wel het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek bestellen? Dat kan u als lid nu met korting doen! Ook leuk om kado te geven.

Als lid van Ledenvereniging Thebe Extra kunt u dit unieke boek (winkelwaarde € 19,95) bestellen voor de speciale prijs van € 13,95. Hiervoor dient u het volgende te doen:

 • Stuur een e-mail naar info@adrianusuitgeverij.nl o.v.v. Vincent van Gogh kleurboek
  met in het bericht uw naam, adres, postcode, plaatsnaam, lidnummer en telefoonnummer.
 • Maak € 13,95, over op rekeningnummer NL88RABO0345255712  t.n.v. Adrianus uitgeverij.
 • Na betaling stuurt  Adrianus uw boek binnen 2 werkdagen naar u toe.

Het programma start om 13.00 uur bij het Vincent van GoghHuis, Markt 26-27, 4881 CN Zundert. We beginnen meteen met de workshop. Saskia van Oversteeg geeft u een kleurworkshop, hiervoor krijgt u het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek, zodat we hiermee aan de slag kunnen. Het boek mag u na afloop van de workshop mee naar huis nemen. Het kleurboek is geïnspireerd op het werk, het leven en de brieven van Vincent van Gogh.
Rond 14.30 uur drinken we een kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie en thee, vanaf 15.00 uur krijgt u nog een rondleiding door het Vincent van GoghHuis.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Lekker varen met De Zilvermeeuw
  Korting

  Lekker varen met De Zilvermeeuw

  Even wat anders? Boek eens een rondvaart op de Biesbosch of een dagtocht naar Rotterdam of Dordrecht. Met z'n tweetjes of met een groep. Verrassend leuk!