Lekker varen

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is deze dienst helaas niet beschikbaar t/m 19 januari. 

Een (mid)dagje op het water doet wonderen. Helemaal als u een compleet verzorgde rondvaart of vaardagtocht boekt. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Op het water vertelt de schipper het een en ander over dat wat u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting. Varen kan individueel of in groepsverband. Er zijn diverse groepsarrangementen met activiteiten.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

Uw voordeel

  • € 2,50 korting op rondvaart
  • € 7,50 korting op dagtocht
  • leuke groepsarrangementen
  • desgewenst catering op maat

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw biedt in samenwerking met Thebe Extra diverse uitjes aan. Klik op het uitje naar keuze voor meer informatie:

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw is een party-rondvaartbedrijf – met zes eigen schepen – dat rondvaarten organiseert in natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch. Daarnaast zijn er leuke dagtochten inclusief lunch.

Kijk ook eens naar onze voordelen