Lekker varen met De Zilvermeeuw

Een (mid)dagje op het water doet wonderen. Helemaal als u een compleet verzorgde rondvaart of vaardagtocht boekt. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Op het water vertelt de schipper het een en ander over dat wat u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting. Varen kan individueel of in groepsverband. Er zijn diverse groepsarrangementen met activiteiten.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

Uw voordeel

 • € 2,50 korting op rondvaart
 • € 5,- korting op dagtocht
 • leuke groepsarrangementen
 • desgewenst catering op maat

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw biedt in samenwerking met Thebe Extra diverse uitjes aan. Klik op het uitje naar keuze voor meer informatie:

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw is een party-rondvaartbedrijf – met zes eigen schepen – dat rondvaarten organiseert in natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch. Daarnaast zijn er leuke dagtochten inclusief lunch.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Vincent van Goghhuis met exclusieve workshop
  Korting

  Vincent van Goghhuis met exclusieve workshop

  Fel kleurgebruik, dikke penseelstrepen en vereenvoudigde vormen kenmerken de schilderijen van Van Gogh. Kom zijn werk bewonderen in het Vincent van GoghHuis in Zundert en neem deel aan een exclusieve workshop!