Lekker varen met De Zilvermeeuw

Een (mid)dagje op het water doet wonderen. Helemaal als u een compleet verzorgde rondvaart of vaardagtocht boekt. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Op het water vertelt de schipper het een en ander over dat wat u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting. Varen kan individueel of in groepsverband. Er zijn diverse groepsarrangementen met activiteiten.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

Uw voordeel

 • € 2,50 korting op rondvaart
 • € 5,- korting op dagtocht
 • leuke groepsarrangementen
 • desgewenst catering op maat

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw biedt in samenwerking met Thebe Extra diverse uitjes aan. Klik op het uitje naar keuze voor meer informatie:

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw is een party-rondvaartbedrijf – met zes eigen schepen – dat rondvaarten organiseert in natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch. Daarnaast zijn er leuke dagtochten inclusief lunch.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Wandelen met de boswachter
  Korting

  Wandelen met de boswachter

  Boswachter Frans Kapteijns, bekend van Omroep Brabant, neemt u graag mee voor een wandeltocht van 1,5 uur waarbij u op een rustige manier kunt genieten van het bos. Hij vertelt u over al het moois dat u er tegenkomt.