Verrassende daguitstapjes tegen gereduceerd tarief

Beginnen je ideeën voor een dagje weg op te raken? Geen nood. Thebe Extra weet nog een paar hele leuke excursies.

Deze worden spoedig bekend gemaakt.

Zoals een geheel verzorgde dagtocht naar de Utrechtse Heuvelrug inclusief bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestival. Of bijvoorbeeld een dagtocht naar de Maasvlakte met de boot. Het aanbod varieert, dus houd deze website in de gaten voor leuke verrassende uitjes met korting via Thebe Extra.

Thebe Extra organiseert activiteiten die gericht zijn op welzijn en gezondheid. Dagtochten zijn daar een onderdeel van.

sabeh tours.png

Geannuleerd: Vaartocht de Linge

Rivier de Linge stroomt in de Betuwe van Doornenburg tot Gorinchem en is met 108 km de langste Nederlandse rivier. Stap aan boord voor een prachtige vaartocht!

Geannuleerd: Tour van de vrijheid

Deze bijzondere dagtocht staat in het teken van onze vrijheid. Onder begeleiding van een ervaren gids gaat de tocht verder langs enkele monumenten en het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.

Wandeltocht door Limburg

Samen met Snoeren Schoen- en Voetspecialist organiseert Ledenvereniging Thebe Extra een volledig verzorgde wandeltocht door Limburg.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Lekker varen in de Biesbosch
  Korting

  Lekker varen in de Biesbosch

  Even wat anders? Boek eens een rondvaart op de Biesbosch of een dagtocht naar Rotterdam of Dordrecht. Met z'n tweetjes of met een groep. Verrassend leuk!

 • Meerdaagse busvakanties
  tot €25,-

  Meerdaagse busvakanties

  Een dikke week op vakantie naar het buitenland? Boek uw reis via Ledenvereniging Thebe Extra en u krijgt een leuke korting op een luxe busvakantie bij Jara Travel.