Dagtocht naar Fruitbedrijf De Woerdt

Een rondleiding door een boomgaard, lekker proeven van het verse fruit en genieten van een heerlijk diner! Gaat u met ons mee op een gezellige en fruitige dagtocht?

Wandeltocht door Limburg

Samen met Snoeren Schoen- en Voetspecialist organiseert Ledenvereniging Thebe Extra op zondag 7 april een volledig verzorgde wandeltocht door Limburg.

Dagtocht naar de Zaanse Schans

Prachtige molens, oude ambachten en een oer-Hollandse sfeer. Gaat u mee naar een uniek stukje Nederlandse geschiedenis aan de Zaan?

Dagtocht naar de BroekerVeiling

Gaat u mee naar 'het Rijk der Duizend Eilanden' voor een mooie rondvaart? Neem plaats op de plek van de handelaar en ervaar hoe men in 1900 groenten veilden!

Dagtocht naar klompenmakerij

Wilt u het ambacht van klompen maken zelf beleven? Ga dan gezellig met ons mee naar klompenmakerij Den Dekker in Dussen.

Verrassende daguitstapjes tegen gereduceerd tarief

Beginnen je ideeën voor een dagje weg op te raken? Geen nood. Thebe Extra weet nog een paar hele leuke excursies.

Deze worden spoedig bekend gemaakt.

Zoals een geheel verzorgde dagtocht naar de Utrechtse Heuvelrug inclusief bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestival. Of bijvoorbeeld een dagtocht naar de Maasvlakte met de boot. Het aanbod varieert, dus houd deze website in de gaten voor leuke verrassende uitjes met korting via Thebe Extra.

Thebe Extra organiseert activiteiten die gericht zijn op welzijn en gezondheid. Dagtochten zijn daar een onderdeel van.

Sabeh tours

Sabeh tours organiseert voor Thebe Extra exclusieve reizen op maat, desgewenst met uitgebreide service door gediplomeerd verpleegkundigen.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Lekker varen in de Biesbosch
  Korting

  Lekker varen in de Biesbosch

  Even wat anders? Boek eens een rondvaart op de Biesbosch of een dagtocht naar Rotterdam of Dordrecht. Met z'n tweetjes of met een groep. Verrassend leuk!

 • Meerdaagse busvakanties
  tot €25,-

  Meerdaagse busvakanties

  Een dikke week op vakantie naar het buitenland? Boek uw reis via Ledenvereniging Thebe Extra en u krijgt een leuke korting op een luxe busvakantie bij Jara Travel.