Wandeltocht Blind Walls Gallery

Meer dan 90 muurschilderingen over verleden, heden en toekomst vertellen het verhaal van Breda. De afgelopen jaren verfraaiden binnen- en buitenlandse artiesten grauwe muren door heel Breda met kleurrijke kunstwerken. De kunstenaars lieten zich inspireren door het verhaal van de locatie of het gebouw. U kunt via de kunstwerken op unieke
wijze kennismaken met Breda.

Voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra zijn er speciale wandeltochten met gids. Op 16 en 21 juli, 10 en 19 augustus kunnen A-leden voor €18,-, B-leden voor €16,- en C-leden voor €14,- deelnemen. De wandeltours van 1,5 uur en ongeveer 2 km lang starten dan om 10.30 en 14.00 uur. U start met een drankje en wat lekkers en krijgt een klein aandenken aan het einde. Koopt u een kaartje voor een individuele wandel- of fietstour op een andere datum, dan krijgt u als lid van Ledenvereniging Thebe Extra 20% korting. Begeleiding van Ledenvereniging Thebe Extra is niet aanwezig.

De wandeltochten vinden plaats op 16 en 21 juli, 10 en 19 augustus van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur. De wandeltochten vertrekken vanaf Café De Bruine Pij (Kerkplein 7) te Breda.

Ledenprijs per persoon:

A-lid: € 18

B-lid: € 16

C-lid: € 14

Dit is inclusief:

 • Een drankje en wat lekkers
 • Een klein aandenken

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Wandelen met de boswachter
  Korting

  Wandelen met de boswachter

  Boswachter Frans Kapteijns, bekend van Omroep Brabant, neemt u graag mee voor een wandeltocht van 1,5 uur waarbij u op een rustige manier kunt genieten van het bos. Hij vertelt u over al het moois dat u er tegenkomt.

 • Lekker varen met De Zilvermeeuw
  Korting

  Lekker varen met De Zilvermeeuw

  Even wat anders? Boek eens een rondvaart op de Biesbosch of een dagtocht naar Rotterdam of Dordrecht. Met z'n tweetjes of met een groep. Verrassend leuk!