Mobella schoonheidsspecialiste met korting aan huis

Schoonheidsspecialiste aan huis
Naar de schoonheidsspecialiste is fijn, maar je kunt of wilt er niet altijd de deur voor uit. Ledenvereniging Thebe Extra biedt uitkomst met de dienst Schoonheidsspecialiste aan huis. Heerlijk even ontspannen in je eigen omgeving en je huid de aandacht geven die het verdient. Ledenvereniging Thebe Extra werkt hiervoor samen met Mobella: specialist in beauty aan huis.

Uw voordeel

10% korting op drie behandelingen
In de privacy van je eigen woning
Terugbelservice

Mobella is een keurmerk voor beautydiensten aan huis, waaronder de schoonheidsspecialiste. Via de website boek je een schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt. Zij komt naar je toe en neemt alle benodigdheden mee. Je hoeft zelf verder niks te doen.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 10% korting op de volgende behandeling:

  Normale prijs Met Thebe Extra korting

Behandeling Brons

Reiniging, dieptereiniging, verzorgend masker, epileren, verzorgende dag/nachtcrème

€ 52,50 € 47,25
Mobella

De ervaren Mobella levert Op &Top Thuiskappers. Zijgaan regelmatig op training en ze zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Ook voor hipsters dus.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Lingerie online
  -15%

  Lingerie online

  Verandert uw lichaam en uw buste? Door zwangerschap, ouderdom of ziekte? Dan is mooie, ondersteunende lingerie belangrijk, dus verwen uzelf en shop voordelig lingerie online via Thebe Extra.

 • Pedicure aan huis
  -10%

  Pedicure aan huis

  Als u slecht ter been bent of als uw voeten extra aandacht nodig hebben, maakt u een afspraak met de Pedicure aan huis. Gewoon gezellig bij u thuis.