Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen hebben net zoveel te lijden als gewone schoenen. Alleen is de aanschafprijs veel hoger. Bovendien vergoedt de zorgverzekeraar een paar orthopedische schoenen 1 x per 15 maanden. Daarom is goed onderhoud extra belangrijk. Thebe Extra heeft met Schoen- en Voetspecialist Snoeren (Teteringen) afspraken gemaakt. Als u uw orthopedische schoenen bij een van de twee laat maken (maatwerk), is een onderhoudsset en één servicebeurt voor uw schoenen na drie maanden gratis.

Uw voordeel

 • Gratis onderhoudsset 
 • Gratis servicebeurt na drie maanden na aanschaf van uw schoenen
 • Aanmeten aan huis mogelijk
Schoen- en Voetspecialist Snoeren

Schoen- en Voetspecialist Snoeren is een betrouwbare speler op het gebied van orthopedische schoentechniek en podotherapie. Zij maken voor elke voet een geschikte schoen of inlegzool.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • StelComfort stelt uw wens voorop
  -10%

  StelComfort stelt uw wens voorop

  In alle rust hulpmiddelen uitproberen op een mooie locatie in Zevenbergen. De experts van StelComfort luisteren goed naar uw wensen. Plan snel een bezoek aan de winkel.

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Lingerie online
  -15%

  Lingerie online

  Verandert uw lichaam en uw buste? Door zwangerschap, ouderdom of ziekte? Dan is mooie, ondersteunende lingerie belangrijk, dus verwen uzelf en shop voordelig lingerie online via Thebe Extra.