Dagje sauna vanaf €22,95

De weldadige warmte en de serene rust van een saunabezoek doen een mens goed. Heerlijk met z’n tweetjes of met vrienden of vriendinnen een dagje ontspannen, compleet met sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten. Ledenvereniging Thebe Extra werkt hiervoor samen met Select Wellness Group, waarbij u keuze heeft uit meer dan 20 wellnesslocaties. Speciaal voor Thebe Extra bedenkt Select Wellness Group wisselende acties, passend bij het seizoen! NB. In onze regio zijn er wellnesslocaties van Select Wellness Group te vinden in Goirle, Son en Breugel, Nederasselt en Rosmalen.

Uw voordeel

 • Speciale acties
 • Gratis opgietingen
 • Sauna naar keuze

Select Wellness Group staat voor wellnessbedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk.

De bedrijven vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)-behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop; wellness with a personal touch.

Er heerst een gemoedelijke en comfortabele sfeer. Dit is de juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten en tot rust te komen. De essentie van een dag wellness is leidend; zorgeloos ontspannen.

De openingstijden van de aangesloten wellnesslocaties van Select Wellness Group kunnen verschillend zijn. Alle wellnesslocaties, bijbehorende openingstijden en contactgegevens kun je vinden op www.selectwellness.nl/locaties. Klik vervolgens op de locatie naar keuze op de landkaart

Ga naar de landkaart op www.selectwellness.nl. Vul je postcode in en je ziet meteen de locatie die het dichtst bij jou in de buurt zit. Enne… wil je juist geen bekenden tegenkomen? Select Wellness zit door heel Nederland. De wellnesslocaties van Select Wellness Group zijn verspreid door het land en zelfs net over de grens te vinden.

Hersftdeal

30% korting bij een sauna naar keuze

Entreebewijs incl. Koffie & Gebak met 30% korting

Inhoud

* U bent de gehele dag welkom bij een sauna naar keuze.

* Vrij gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.

* Een rondleiding als start van de wellnessdag (op aanvraag)

* Ontvangst met koffie of thee en gebak naar keuze

* Vrij gebruik van doucheproducten en scrubzout.

* Gratis deelname aan opgietingen (o.b.v. beschikbaarheid)
 

De voucher is geldig tot 6 maanden na datum uitgifte.

Klik op aanmelden button.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Elke 25e aanmelder krijgt een Bol.com waardebon ter waarde van € 15,-

Select Wellness

Select Wellness telt meer dan 25 luxe wellnesslocaties in heel Nederland. Deze landelijke club heeft altijd leuke aanbiedingen. Sommige locaties hebben speciale dames- of badkledingdagen.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Lingerie online
  -15%

  Lingerie online

  Verandert uw lichaam en uw buste? Door zwangerschap, ouderdom of ziekte? Dan is mooie, ondersteunende lingerie belangrijk, dus verwen uzelf en shop voordelig lingerie online via Thebe Extra.