Dagje sauna incl. koffie en gebak voor €27,95!

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is Select Welness Group helaas gesloten t/m 19 januari. 

De weldadige warmte en de serene rust van een saunabezoek doen een mens goed. Heerlijk met z’n tweetjes of met vrienden of vriendinnen een dagje ontspannen, compleet met sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten. Ledenvereniging Thebe Extra werkt hiervoor samen met Select Wellness Group, waarbij u keuze heeft uit meer dan 20 wellnesslocaties. Speciaal voor Thebe Extra bedenkt Select Wellness Group wisselende acties, passend bij het seizoen! NB. In onze regio zijn er wellnesslocaties van Select Wellness Group te vinden in Goirle, Son en Breugel, Nederasselt en Rosmalen.

Uw voordeel

  • Speciale leden-actie
  • Gratis opgietingen
  • Sauna naar keuze

Dagje sauna incl. koffie en gebak nu voor maar €27,95!

Ontsnap aan de hectiek van alledag en kom volledig tot rust tijdens een dag wellness. Bij de wellnessresorts van Select Wellness Group bent u aan het juiste adres!

Elke locatie heeft een eigen origineel (lokaal) karakter, een rustige sfeer en biedt bijzondere wellness faciliteiten. Ontdek de Scandinavische schommelsauna, de Finse Boomgaardsauna of de nieuwe Aquariumsauna waar u zich werkelijk ín de oceaan waant. Wist u dat er een panoramasauna in Nederland is waar u op 15 meter hoogte geniet van spectaculair uitzicht over de landerijen? Niet te vergeten alle mooie baden, luxe hottubs en jacuzzi’s variërend per wellnessresort.

De 22 locaties zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn de juiste locaties voor een écht dagje ontspannen. U mag rekenen op een gastvrij ontvangst en goede service met oog voor u als persoon. Geniet zorgeloos van uw wellnessdag!   

Om gebruik te maken van deze aanbieding gaat u naar www.selectwellness.nl en verzilvert u de actiecode* om het entreebewijs met korting te bestellen! Het geldige toegangsbewijs ontvangt u direct als voucher per e-mail en is geldig tot 6 maanden na datum van uitgifte.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2020.

U krijgt de kortingscode door op de knop met de tekst Kortingscode te klikken.

De openingstijden van de aangesloten wellnesslocaties van Select Wellness Group kunnen verschillend zijn. Alle wellnesslocaties, bijbehorende openingstijden en contactgegevens kunt u vinden op www.selectwellness.nl/locaties. Klik vervolgens op de locatie naar keuze op de landkaart

Ontdek de locatie die het dichtst bij u in de buurt zit op www.selectwellness.nl/ontdek. Wilt u juist geen bekenden tegenkomen? Select Wellness zit door heel Nederland.

Kijk ook eens naar onze voordelen