Voetanalyse - Snoeren Schoen- en voetspecialist

Heeft u regelmatig last van uw voeten? Of pijn in knieën, heup of onderrug? Vaak heeft dit te maken met een afwijkende stand van de voet of een verkeerde manier van lopen. Dit is niet altijd zichtbaar aan de buitenkant. Als lid van Thebe Extra kunt u gratis en vrijblijvend een voetanalyse laten uitvoeren door de orthopeed van Snoeren Schoen- en voetspecialist. Soms is een steunzool of hakverhoging al voldoende om van uw klachten af te komen.

Uw voordeel

  • gratis voetanalyse t.w.v. € 27,50
  • deskundig advies
  • schoenmakerij (semi-) orthopedische schoenen
  • podotherapeut beschikbaar

Snoeren Schoen- en voetspecialist

Iedere voet is uniek. Onze leverancier Snoeren Schoen- en voetspecialist werkt met de meest moderne meetapparatuur. Via een voetanalyse spoort Snoeren uiterst precies en snel alle afwijkingen in stand en beweging van uw voet op. Ook als het gaat om een sportblessure, een ingegroeide teennagel of om klachten als gevolg van diabetes of reuma heeft Snoeren een verlichtende oplossing.

maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 20.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Als lid van Thebe Extra krijgt u een gratis voetanalyse en advies ter waarde van € 27,50.

NB. Laat u orthopedische schoenen maken door Snoeren Schoen- en voetspecialist ? Dan is het onderhoud gratis.

Bekijk de video!

Schoen- en Voetspecialist Snoeren

Schoen- en Voetspecialist Snoeren is een betrouwbare speler op het gebied van orthopedische schoentechniek en podotherapie. Zij maken voor elke voet een geschikte schoen of inlegzool.

Kijk ook eens naar onze voordelen