Training Mindfulness

In het moment zijn, in het hier en nu leven, even stilstaan en genieten. Mindful zijn. Kan jij het? Het is begrijpelijk als het je niet lukt. Je aandacht wordt voortdurend heen en weer geslingerd. Werk, privé, (klein)kinderen, sport, smartphone, Facebook, WhatsApp. Heb je steeds vaker de neiging om 'stop!' te roepen? Gewoon omdat je zo ontzettend moe bent en je hoofd vol zit? Gelukkig kun je het jezelf aanleren. Voorkom erger en meld je aan voor een training Mindfulness.

Doelen

Beter met stress omgaan, beter leren luisteren, beter focussen, gemakkelijker met veranderingen omgaan, creativiteit en vitaliteit nemen toe.

Vlieg je van hot naar her en heb je nooit rust? Leer jezelf om meer in het moment te zijn en ervaar de rust en ruimte die ontstaan. Volg de training Mindfulness.

Uw voordeel

 • A-lid 10% korting
 • B-lid 20% korting
 • C-lid 30% korting

In de training Mindfulness leer je hoe je je energie op eigen kracht weer in balans krijgt. Je leert bepaalde oefeningen waarmee je zelf rust kunt creëren in je hoofd. Zo ga je beter waarnemen en voelen. Het vergt enige oefening, maar als je het eenmaal onder de knie hebt voel je dat je sterker wordt – je gaat vanzelf betere keuzes maken – en bij jezelf blijft.
Ledenvereniging Thebe Extra biedt in samenwerking met drie centra de training Mindfulness aan. Klik voor meer informatie op de aanbieder naar keuze.

 • Centrum Silentio

  Centrum Silentio biedt naast Mindfulness ook diverse trainingen en workshops yoga en meditatie. 

 • True mindfulness

  True Mindfulness is van professioneel trainer en coach in mindfulness Judith Kerssies. Ze geeft Mindfulness trainingen aan volwassenen, kinderen en jongeren. Vanuit haar eigen praktijk in Ulvenhout en vanuit Club Pellikaan in Breda.

 • Simplesse

  Simplesse biedt naast mindfulness trainingen ook Tai Chi en Qigong trainingen, gebaseerd op de Indonesische roots van eigenaresse Laura Quartero.

Kijk ook eens naar onze voordelen