Training Mindfulness

In het moment zijn, in het hier en nu leven, even stilstaan en genieten. Mindful zijn. Kan jij het? Het is begrijpelijk als het je niet lukt. Je aandacht wordt voortdurend heen en weer geslingerd. Werk, privé, (klein)kinderen, sport, smartphone, Facebook, WhatsApp. Heb je steeds vaker de neiging om 'stop!' te roepen? Gewoon omdat je zo ontzettend moe bent en je hoofd vol zit? Gelukkig kun je het jezelf aanleren. Voorkom erger en meld je aan voor een training Mindfulness.

Doelen

Beter met stress omgaan, beter leren luisteren, beter focussen, gemakkelijker met veranderingen omgaan, creativiteit en vitaliteit nemen toe.

Vlieg je van hot naar her en heb je nooit rust? Leer jezelf om meer in het moment te zijn en ervaar de rust en ruimte die ontstaan. Volg de training Mindfulness.

Uw voordeel

 • A-lid 10% korting
 • B-lid 20% korting
 • C-lid 30% korting

In de training Mindfulness leer je hoe je je energie op eigen kracht weer in balans krijgt. Je leert bepaalde oefeningen waarmee je zelf rust kunt creëren in je hoofd. Zo ga je beter waarnemen en voelen. Het vergt enige oefening, maar als je het eenmaal onder de knie hebt voel je dat je sterker wordt – je gaat vanzelf betere keuzes maken – en bij jezelf blijft.
Ledenvereniging Thebe Extra biedt in samenwerking met drie centra de training Mindfulness aan. Klik voor meer informatie op de aanbieder naar keuze.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Spijkers fietsen Tilburg
  € 50,-

  Spijkers fietsen Tilburg

  Toe aan een nieuwe fiets? Ga dan naar Spijkers Fietsen in Tilburg. Bij aanschaf van een nieuwe fiets vanaf € 500,00 krijgt u een waardebon cadeau ter waarde van € 50,00. Voor een leuke fietstas of een zadelhoes bijvoorbeeld.

 • Weer fit met fitness
  -10 %

  Weer fit met fitness

  Staat u te hijgen na het traplopen? Of beginnen de kilootjes in de weg te zitten? Ga fitnessen via Thebe Extra en kom weer in vorm!

 • Blessurevrij hardlopen of wandelen
  -10 %

  Blessurevrij hardlopen of wandelen

  Wil je het hardlopen weer oppikken? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe hardloopschoenen aan via Thebe Extra. Je krijgt korting en professioneel advies.