Spijkers fietsen Tilburg

Spijkers Fietsen in Tilburg heeft een groot assortiment fietsen voor iedere levensfase. Al sinds 1945 maakt de Tilburgse tweewielerspecialist jong en oud blij met eerlijk advies, topkwaliteit fietsen en uitstekende service. Ledenvereniging Thebe Extra heeft samen Spijkers Fietsen in Tilburg wat leuke extra's* geregeld voor u.

*Bij aanschaf van een fiets vanaf € 749,00

 

Uw voordeel

 • Waardebon van € 50,00 bij aanschaf van een nieuwe fiets vanaf € 749,00
 • Kiezen uit hele assortiment
 • Van fietstas tot regenjas

U heeft bij Spijkers Fietsen in Tilburg ruime keuze uit fietsen en toebehoren. Of u nu een e-bike, een transportfiets of een mamafiets wilt aanschaffen, er is voor ieder wat wils. Een waardebon van € 50,00 voor fietsaccessoires is mooi meegenomen! Een nieuwe fiets kan wel wat aankleding gebruiken in de vorm van bijvoorbeeld een fietstas, fietsmand of zadelhoes.

Thebe Extra leden krijgen – op vertoon van hun ledenpas – bij aanschaf van een nieuwe fiets vanaf € 749,00 een accessoirebon cadeau ter waarde van € 50,00.

* Bij aankoop van een nieuwe fiets, deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties.

Spijkers Fietsen

Comfort is belangrijk evenals het uiterlijk van de fiets. We geven u graag persoonlijk advies en natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om enkele fietsen uit te proberen. Kom gerust een keer langs, er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Training Mindfulness
  -30%

  Training Mindfulness

  Zit je hoofd vol? En je agenda ook? Ben een beetje lief voor jezelf en volg een training Mindfulness. Daar knap je van op.

 • Weer fit met fitness
  -10%

  Weer fit met fitness

  Staat u te hijgen na het traplopen? Of beginnen de kilootjes in de weg te zitten? Ga fitnessen via Thebe Extra en kom weer in vorm!

 • Blessurevrij hardlopen of wandelen
  -10%

  Blessurevrij hardlopen of wandelen

  Wil je het hardlopen weer oppikken? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe hardloopschoenen aan via Thebe Extra. Je krijgt korting en professioneel advies.