Schaatsen bij Optisport Breda met korting

Schrikt een beetje kou je niet af en houd je van een actief dagje uit? Wat dacht je van schaatsen? De buitenbaan heeft een lengte van 400 meter. Daarop kunnen de langebaanschaatsers meters maken. Op de 30x60 meter ijsvloer is er ruimte voor de recreatieve schaatser en voor de allerkleinsten. Er zijn leuke hulpmiddelen voor jonge schaatsers om deze oer-Hollandse sport onder de knie te krijgen. Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar ze zijn er ook te huur.

Via Thebe Extra krijg je 10% korting op je entreekaartje bij de schaatsbaan in Breda.

Schaatsen met het hele gezin, je partner, een vriend(in) of met een kinderfeestje. Met ruim 6.660 m2 aan ijsoppervlakte kan het allemaal op de schaatsbaan in Breda. IJsmuts op, handschoenen aan en gáááán! Vlakbij de baan is een horecagelegenheid waar je tussen het racen door even op krachten kan komen voor de volgende ronde(s). Met een warme chocomel en wat lekkers natuurlijk.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen op vertoon van de Thebe Extra-ledenpas aan de kassa een korting van 10% op het entreekaartje (maximaal zes personen per ledenpas).

Het huren van gewone schaatsen kost € 5,00. Hiervoor geldt geen korting.

De korting geldt ook niet op de schaatscursussen of groepslessen georganiseerd door derden bij Optisport locaties.

Optisports

Bij Optisport is iedereen welkom voor zijn of haar eigen sportieve uitdaging. Plezier hebben in bewegen staat bij Optisport bovenaan de agenda.

Kijk ook eens naar onze voordelen