Blessurevrij hardlopen of wandelen

De juiste hardloopschoenen of wandelschoenen zijn belangrijk om blessures te voorkomen. Laat daarom in de winkel een voet- en hardloopanalyse uitvoeren bij onze samenwerkingspartner Lopers Company By Berry's in Breda. Zowel de beginneling als de gevorderde loper is hier aan het juiste adres. De verkopers zijn allemaal ervaren lopers. Je krijgt een advies dat hout snijdt. Perfect passend bij je prestatievermogen, type training en ondergrond waarop je hardloopt. Schaf je hardloopschoenen aan via Thebe Extra en pak dat voordeel.

Uw voordeel

 • 10% korting op hele assortiment
 • geholpen door ervaren lopers
 • professioneel advies
 • gratis voet- en hardloopanalyse

Blessurevrij hardlopen of wandelen

De juiste hardloopschoenen of wandelschoenen zijn belangrijk om blessures te voorkomen. Laat daarom in de winkel een voet- en hardloopanalyse uitvoeren onze samenwerkingspartner Lopers Company By Berry's in Breda.. Zowel de beginneling als de gevorderde loper is hier aan het juiste adres. De verkopers zijn allemaal ervaren lopers. Je krijgt een advies dat hout snijdt. Perfect passend bij je prestatievermogen, type training en ondergrond waarop je hardloopt. Schaf je hardloopschoenen aan via Thebe Extra en pak dat voordeel.

wandelschoenen3.jpg

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Lopers Company By Berry's
  -10%

  Lopers Company By Berry's

  Hardlopen is hot!
  Wil je het hardlopen weer oppikken? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe hardloopschoenen aan met korting van Thebe Extra. Je krijgt korting en professioneel advies. Wandelaars kunnen hier ook uitstekend terecht voor sportieve wandelschoenen.