Blessurevrij hardlopen of wandelen

De juiste hardloopschoenen of wandelschoenen zijn belangrijk om blessures te voorkomen. Laat daarom in de winkel een voet- en hardloopanalyse uitvoeren bij een van onze samenwerkingspartners Lopers Company By Berry's of de Hardloopshop/Wandelshop in Waalwijk. Zowel de beginneling als de gevorderde loper is hier aan het juiste adres. De verkopers zijn allemaal ervaren lopers. Je krijgt een advies dat hout snijdt. Perfect passend bij je prestatievermogen, type training en ondergrond waarop je hardloopt. Schaf je hardloopschoenen aan via Thebe Extra en pak dat voordeel.

Uw voordeel

 • 10% korting op hele assortiment
 • geholpen door ervaren lopers
 • professioneel advies
 • gratis voet- en hardloopanalyse

Blessurevrij hardlopen of wandelen

De juiste hardloopschoenen of wandelschoenen zijn belangrijk om blessures te voorkomen. Laat daarom in de winkel een voet- en hardloopanalyse uitvoeren bij een van onze samenwerkingspartners Lopers Company By Berry's in Breda of de Hardloopshop/Wandelshop in Waalwijk. Zowel de beginneling als de gevorderde loper is hier aan het juiste adres. De verkopers zijn allemaal ervaren lopers. Je krijgt een advies dat hout snijdt. Perfect passend bij je prestatievermogen, type training en ondergrond waarop je hardloopt. Schaf je hardloopschoenen aan via Thebe Extra en pak dat voordeel.

 • Runnersworld

  Runnersworld heeft vestigingen door heel Nederland. Deze winkel is de superspecialist op het gebied van hardloopschoenen. De verkopers in de winkels zijn zelf hardlopers en weten dat de juiste schoenen cruciaal zijn om een topprestatie te leveren.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Lopers Company By Berry's
  -10%

  Lopers Company By Berry's

  Hardlopen is hot!
  Wil je het hardlopen weer oppikken? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe hardloopschoenen aan met korting van Thebe Extra. Je krijgt korting en professioneel advies. Wandelaars kunnen hier ook uitstekend terecht voor sportieve wandelschoenen.