Mindful Run

Alle begin is moeilijk. Op eigen houtje starten met hardlopen ook. Is mijn houding wel goed? Ga ik niet te langzaam? En nog belangrijker: hoe maak ik mijn hoofd leeg? Met goede begeleiding leer je anders hardlopen, oftewel verantwoord lopen met aandacht voor jezelf en de omgeving. Je krijgt niet alleen een stukje looptechniek aangereikt, maar ook ademhalingstechnieken waarmee je in het ‘hier en nu’ kan hardlopen zonder af te dwalen.

De 5-weekse cursus Mindful Run is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Je gaat 1,5 uur per week op laag tempo trainen in een groep. De ervaring leert dat hardlopen je stress vermindert en je meer energie geeft. Dus stap in dit 5-weekse leerzame avontuur en je zult versteld staan van jezelf. Meedoen is extra leuk door de korting van  Ledenverenigig Thebe Extra.
 

Uw voordeel

Jouw voordeel:

  • gratis kennismakingsclinic
  • 10% korting
  • gecertificeerde instructeurs
  • geen prestatiedruk

Thebe Extra biedt Mindful Run aan, omdat regelmatig sporten het beste medicijn is bij gezondheidsproblemen en o.a. burn-outklachten kan verminderen. Hardlopen met Mindful Run gaat niet zozeer over het hardlopen, maar over jou en hoe je zelf meer energie kan creëren om dingen te doen. De 5-weekse cursus bieden we aan in diverse gemeenten in Noord-Brabant.

Mindful Run is mogelijk op veel locaties in Noord-Brabant. Staat jouw locatie er niet bij? Stuur dan een bericht via dit contactformulier.

LOCATIES

>> https://www.mindfulrun.nl/startdata-mindfulruncursus/

Noord Brabant: BoxmeerBreda, Den Bosch, Dongen, Drimmelen, Eindhoven, Geertruidenberg, Gemert-BakelGilze en Rijen, GoirleHilvarenbeek, Hoogerheide, LaarbeekLanderdMade, OirschotOosterhout, Oss, Rosmalen, Sint AnthonisTilburg, Uden/Zeeland/Volkel, Veghel, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Roosendaal, Rucpchen

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 10% korting op de 5-weekse cursus Mindful Run: € 85,50 voor leden (voor niet-leden € 95,00)

Mindful Run

De cursus Mindful Run is onderdeel van Mindful Run Nederland. Mindful Run Nederland is het opleidingsinstituut van Martijn Mensink. Onder de naam Mindful Run Nederland verzorgt hij samen met circa 160 zelfstandige instructeurs lessen, clinics en events door heel Nederland.

Kijk ook eens naar onze voordelen