Mindful Run & Zwanger

Een zwangerschap kan je lichaam en geest helemaal op zijn kop zetten. Je lichaam verandert en de hormonen gaan met je aan de haal. Het is soms een hele kunst om in balans te blijven. De 5-weekse cursus Mindful Run & Zwanger helpt je hierbij.

Je leert bewuster omgaan met je ademhaling en met de gevoelens die bij een zwangerschap komen kijken. Dit combineren we met hardlopen/actief wandelen en oefeningen die veilig zijn voor je zwangere lichaam. Dit is het recept voor een betere balans, waardoor je stress uit de weg gaat en je energie beter kan doseren. Pak deze 5 momenten van 1,5 uur voor jezelf en schrijf je via Thebe Extra. Je pikt meteen een leuke korting mee.

 

Uw voordeel

Jouw voordeel:

  • gratis kennismakingsclinic
  • 10% korting
  • gecertificeerde instructeurs
  • geen prestatiedruk

Mindful Run & Zwanger is ideaal als je tijdens je zwangerschap aan je conditie wilt werken en tegelijkertijd de hormonenkermis de baas probeert te blijven. Je leert bewuster te ademen (geen pufcursus!), een beetje liever te zijn voor jezelf en meer in contact te komen met je gevoel. Resultaat: minder stress en meer energie.
 

Mindful Run & Zwanger is mogelijk op veel locaties in Noord-Brabant. Staat jouw locatie er niet bij? Stuur dan een bericht via dit contactformulier

LOCATIES.

Zie: https://www.mindfulrun.nl/startdata-mindfulruncursus/

Noord Brabant: Boxmeer, Breda, Den Bosch, Dongen, Drimmelen, Eindhoven, Geertruidenberg, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Hoogerheide, Laarbeek, Landerd,  Made, Oirschot, Oosterhout, Oss, Rosmalen, Sint Anthonis, Tilburg, Uden/Zeeland/Volkel, Veghel, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Roosendaal, Rucpchen

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 10% korting op de 5-weekse cursus Mindful Run & Zwanger: € 85,50 voor leden (voor niet-leden € 95,00)

Mindful Zwanger

De cursus Mindful Walk is onderdeel van Mindful Zwanger Nederland. Mindful Run Nederland is het opleidingsinstituut van Martijn Mensink. Onder de naam Mindful Zwanger Nederland verzorgt hij samen met circa 160 zelfstandige instructeurs lessen, clinics en events door heel Nederland.

Kijk ook eens naar onze voordelen