Lekker varen dagtochten

Een middagje op het water doet wonderen. Samen met uw gezelschap geniet u op de boot van het uitzicht en de gezellige sfeer. Op het water vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg tegenkomt. Thebe Extra werkt voor deze rondvaarten samen met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting. Varen kan individueel of in groepsverband.

Bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boekt u ook de leukste dagtochten en groepsarrangementen met activiteiten. Ideaal voor een groepsuitje of familiedag.

 

Uw voordeel

  • € 2,50 korting op rondvaart
  • € 5,- korting op dagtochten
  • leuke groepsarrangementen
  • desgewenst catering op maat

Compleet verzorgde dagtochten

Naast de rondvaart op de Biesbosch biedt Zilvermeeuw tal van dagtochten. Van een compleet verzorgde vaardagtocht met museumbezoek tot een dagtocht naar Rotterdam. De comfortabele partyboten van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet, bar en geluidsinstallatie. De dagtochten zijn inclusief koffie, gebak en een scheepslunch. Voor feestjes behoort catering op maat tot de mogelijkheden; van koffie met gebak tot luxe buffet. Check de website voor uitgebreide informatie.

Deze dagtochten vindt u op onze speciale pagina op zilvermeeuw.nl/rondvaarten-en-dagtochten.

De dagtochten starten altijd in Drimmelen.

Let op! Navigeer voor de afvaartplaats op postcode 4924 BB in Drimmelen.

Als lid van Thebe Extra krijgt u € 5,- korting p.p. op de vaardagtochten. Maximaal zes personen per ledenpas.

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u kassakorting.