Zlimthuis

Zlimthuis omvat drie diensten: woonoplossingen, huisautomatisering en woondiensten. Zeg maar alles om u op een veilige en comfortabele manier zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Bij Zlimthuis kunt u bijvoorbeeld terecht voor gratis advies over het veiliger maken van de badkamer, praktische hulpmiddelen en producten met slimmigheidjes.  Zoals een dekbedhoes met rits, veilig kookgerei of een kooksensor. Maar Zlimthuis weet ook alles over huisautomatisering. Hierbij moet u denken aan automatisch de deur op slot doen, lichten aan en uit en beveiliging inschakelen. Daarnaast biedt Zlimthuis hulp en diensten aan huis, zoals huishoudelijke hulp, hulp bij het invullen van de belastingpapieren, maaltijden aan huis, kapper en pedicure.
Wilt u een adviesgesprek over uw woonomgeving? Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen een gratis adviesgesprek (normaal €49,95)

Uw voordeel

 • Advies is gratis (normaal €49,95)
 • Drieledig aanbod
 • Langer zelfstandig thuis
 • Regelmatig workshops en ‘beleefevenementen’

Zlimthuis biedt een totaalpakket aan advies en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid thuis. Zlimthuis staat bekend om de expertise voor kleine en grote woonoplossingen en niet te vergeten: huisautomatisering. Om precies te weten welke toepassingen uw woonomgeving veiliger en prettiger maken, vraagt u gratis de Thuisscan aan. De ledenconsulenten voeren deze kosteloos uit bij u thuis. U zult versteld staan van de nieuwste mogelijkheden!

• U kunt als Thebe Extra-lid bij Zlimthuis altijd terecht voor een gratis informatief gesprek op het gebied van comfortabel en veilig wonen. (normaal €49,95)

• Als lid van de ledenvereniging krijgt u korting in de thuiszorgwinkels van Medipoint. Bij aanschaf van producten in de winkel ontvangt u 20% korting. Naast korting kunt u bij Medipoint thuiszorgwinkels ook gratis loophulpmiddelen huren met uw ledenpas.

Om met eigen ogen te zien en te ervaren hoe huisautomatisering werkt en wat hulpmiddelen aan comfort en veiligheid brengen vinden in Midden- en West-Brabant regelmatig pop-up bijeenkomsten en workshops plaats. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u informatie over comfortabel en veilig wonen en kunt u de toepassingen zelf testen en beleven.

De eerstvolgende is in Goirle van 29 maart t/m 21 april 2018. Zie onze pagina over de Pop-up store Goirle.

Ledenvereniging Thebe Extra organiseert 3 workshops in de pop-up Store in Goirle.

 • Veilig Wonen (VOLGEBOEKT)
  Donderdag 5 april van 14.30 tot 16.00 uur
   
 • E-health
  Vrijdag 13 april 9.30 tot 11.00 uur
   
 • Veilig Wonen (VOLGEBOEKT)
  Donderdag 19 april van 14.30 tot 16.00 uur
Zlimthuis Beleefhuis.jpg
Zlimthuis

Ledenvereniging Thebe Extra en Zlimthuis slaan de handen ineen! Zlimthuis is expert op het gebied van veilig en comfortabel wonen, voor nu en in de toekomst. De ontwikkelde middelen van Zlimthuis om mensen hierover te inspireren en adviseren worden door Ledenvereniging Thebe Extra ingezet. Leden vragen gratis de uitgebreide Thuisscan aan bij de ledenconsulent en kunnen de Beleefwand met slimme oplossingen bewonderen in de pop-up store in Goirle. Ook worden gratis leerzame workshops gehouden over veilig wonen en eHealth. Zlimthuis kan daarnaast alle oplossingen voor thuis zelf realiseren. Samen komen we verder!

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Verhuisservice

  Verhuisservice

  Snel en zorgeloos verhuizen. Het is mogelijk via Ledenvereniging Thebe Extra. Bekijk uw voordeel bij de diverse aanbieders.

 • Tuinonderhoud
  Korting

  Tuinonderhoud

  U geniet graag van uw tuin, maar u ziet elk jaar weer op tegen het onderhoud? Laat voortaan uw tuin bijhouden.