Tuinonderhoud

Geen groene vingers, weinig tijd of niet meer zo kwiek? Laat de tuinman u het pittige werk uit handen nemen. Hij werkt snel en vakkundig. Onkruid wieden, snoeien, maaien, tegels reinigen, de tuin winterklaar maken, tuinafval afvoeren. Een professionele tuinman draait er zijn hand niet voor om. Dus haal geen halsbrekende toeren uit en besteedt het tuinonderhoud met een gerust hart uit. Ledenvereniging Thebe Extra werkt samen met hovenier Roland van Spaendonk uit Tilburg.

Uw voordeel

 • korting op uurtarief
 • korting op voorrijkosten
 • snel en vakkundig tuinonderhoud

Roland van Spaendonk is een tuinman in hart en nieren. Met passie voor de natuur pakken hij en zijn mannen elke klus aan. Ze ruimen voor vertrek alles netjes op, zodat u meteen kunt beginnen met genieten van uw bijgewerkte tuin.

Normaal uurtarief € 42,35
Tarief voor A-, B-, C-leden € 35,75

Let op! Het kortingstarief geldt voor maximaal 2x voor 1 werkdag van 8 uur.

Voorrijkosten
A-lid € 15,00
B-lid € 12,50
C-lid € 10,00

NB. Voorrijkosten moeten ook worden betaald als eerst de tuin bekeken moet worden. Bij uitvoering van de werkzaamheden in uw tuin worden deze dan weer in mindering gebracht.

Overige kosten
Het is mogelijk dat er materiaalkosten, brandstofkosten en tuinafvalstortingskosten bijkomen. U kunt natuurlijk ook de benodigde materialen, eventueel in overleg met de tuinman, zelf in huis halen.

Van Spaendonk

Van Spaendonk staat voor ouderwets goede service voor een mooie prijs. We voldoen graag aan uw wensen, dus we spreken uw opdracht voor de start goed met u door.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Lingerie online
  -15%

  Lingerie online

  Verandert uw lichaam en uw buste? Door zwangerschap, ouderdom of ziekte? Dan is mooie, ondersteunende lingerie belangrijk, dus verwen uzelf en shop voordelig lingerie online via Thebe Extra.