Tuinonderhoud

Geen groene vingers, weinig tijd of niet meer zo kwiek? Laat de tuinman u het pittige werk uit handen nemen. Hij werkt snel en vakkundig. Onkruid wieden, snoeien, maaien, tegels reinigen, de tuin winterklaar maken, tuinafval afvoeren. Een professionele tuinman draait er zijn hand niet voor om. Dus haal geen halsbrekende toeren uit en besteedt het tuinonderhoud met een gerust hart uit. Ledenvereniging Thebe Extra werkt samen met hovenier Roland van Spaendonk uit Tilburg.

I.v.m. aanhoudende drukte is deze dienst tot zeker half juli volgeboekt.

Uw voordeel

  • korting op uurtarief
  • korting op voorrijkosten
  • snel en vakkundig tuinonderhoud

Roland van Spaendonk is een tuinman in hart en nieren. Met passie voor de natuur pakken hij en zijn mannen elke klus aan. Ze ruimen voor vertrek alles netjes op, zodat u meteen kunt beginnen met genieten van uw bijgewerkte tuin.

Normaal uurtarief € 42,35
Tarief voor A-, B-, C-leden € 32,75

Let op! Het kortingstarief geldt voor maximaal 2x voor 1 werkdag van 8 uur.

Voorrijkosten
A-lid € 15,00
B-lid € 12,50
C-lid € 10,00

NB. Voorrijkosten moeten ook worden betaald als eerst de tuin bekeken moet worden. Bij uitvoering van de werkzaamheden in uw tuin worden deze dan weer in mindering gebracht.

Overige kosten
Het is mogelijk dat er materiaalkosten, brandstofkosten en tuinafvalstortingskosten bijkomen. U kunt natuurlijk ook de benodigde materialen, eventueel in overleg met de tuinman, zelf in huis halen.

Van Spaendonk

Van Spaendonk staat voor ouderwets goede service voor een mooie prijs. We voldoen graag aan uw wensen, dus we spreken uw opdracht voor de start goed met u door.

Kijk ook eens naar onze voordelen