Een tuinman of klusjesman van Klusup

Schilderen, laminaat leggen, een slot vervangen, de heg snoeien. Binnen enkele minuten boekt u via Thebe Extra een klusjesman of tuinman van Klusup. Hij klaart alle klusjes in en om het huis graag voor u. Ook voor tuinonderhoud komt Klusup naar u toe. Van grasmaaien en onkruid wieden tot heggen snoeien en (kleine) bomen omzagen. Klusup is 7 dagen per week bereikbaar tot 17.30 uur, dus ook op zaterdag. Met tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.

Uw voordeel

 • 15% korting op uurtarief
 • korting op voorrijkosten
 • ervaren
 • verzekerd
 • met tevredenheidsgarantie

900 ervaren Klusup tuin- en klusjesmannen

Klusup beschikt over een landelijk netwerk van 900 ervaren tuin- en klusjesmannen. Zij staan allen garant voor kwaliteit en klantvriendelijkheid, zijn verzekerd en spreken vloeiend Nederlands of Engels. Na de klus krijgt u een telefoontje van Klusup en kunt u uw mening geven over de geleverde dienst. Op deze manier waarborgt Klusup haar kwaliteit.

Als lid van Thebe Extra krijgt u 15% korting op het tarief van Klusup.

Normale prijs

Tarief voor A-, B- en C-leden

€ 27,50

€ 26,25 *

voorrijkosten € 20,00

voorrijkosten € 12,50

* Minimale afname 1,5 uur

 

Klusup

Heeft u een (tuin)klus liggen die uitgevoerd moet worden? Onze tuin- en klusjesmannen staan voor u klaar. We begrijpen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede dienstverlener, daarom zijn alle tuin- en klusjesmannen hierop geselecteerd.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Klussendienst aan huis
  Korting

  Klussendienst aan huis

  Help, mijn man is klusser! Laat de Klussendienst aan huis van Thebe Extra komen en de klus wordt snel en voordelig geklaard. Daar hoeft geen tv-programma bij aan te pas te komen.

 • Kunstgebit aan huis

  Kunstgebit aan huis

  Ziet u er tegenop om naar de tandprotheticus te gaan voor uw kunstgebit of prothese? Maak het uzelf makkelijk en meld u aan voor Kunstgebit aan huis. U krijgt dezelfde kwaliteit en service aan huis.