Een tuinman of klusjesman van Klusup

Schilderen, laminaat leggen, een slot vervangen, de heg snoeien. Binnen enkele minuten boekt u via Thebe Extra een klusjesman of tuinman van Klusup. Hij klaart alle klusjes in en om het huis graag voor u. Ook voor tuinonderhoud komt Klusup naar u toe. Van grasmaaien en onkruid wieden tot heggen snoeien en (kleine) bomen omzagen. Klusup is 7 dagen per week bereikbaar tot 17.30 uur, dus ook op zaterdag. Met tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.

Najaarsactie: laat uw tuin winterklaar maken

Onze leden krijgen van september t/m december 2020 extra korting, bovenop het ledenvoordeel dat altijd geldt. De tuinman gaat deze maanden 4 uur bij u aan de slag voor € 110,-. Normaal betalen leden € 117,- en niet-leden € 130,-. Deze bedragen zijn incl. voorrijkosten en excl. eventuele kosten voor parkeren en het afvoeren van materialen.

Uw voordeel

  • 10% korting op de factuur
  • ervaren
  • verzekerd
  • met tevredenheidsgarantie

900 ervaren Klusup tuin- en klusjesmannen

Klusup beschikt over een landelijk netwerk van 900 ervaren tuin- en klusjesmannen. Zij staan allen garant voor kwaliteit en klantvriendelijkheid, zijn verzekerd en spreken vloeiend Nederlands of Engels. Na de klus krijgt u een telefoontje van Klusup en kunt u uw mening geven over de geleverde dienst. Op deze manier waarborgt Klusup haar kwaliteit.

Dienst Normaal tarief
Klusjesman € 32,50 per uur
Tuinman € 27,50 per uur
Voorrijkosten € 20,-
Afvoerkosten tuinafval € 85,-

Als lid van Thebe Extra krijgt u 10% korting op de totale factuur bij Klusup.
Minimale afname is 1 uur.

Klusup

Heeft u een (tuin)klus liggen die uitgevoerd moet worden? Onze tuin- en klusjesmannen staan voor u klaar. We begrijpen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede dienstverlener, daarom zijn alle tuin- en klusjesmannen hierop geselecteerd.

Kijk ook eens naar onze voordelen

  • Verhuisservice

    Verhuisservice

    Snel en zorgeloos verhuizen. Het is mogelijk via Ledenvereniging Thebe Extra. Bekijk uw voordeel bij de diverse aanbieders.