Een tuinman of klusjesman van Klusup

Schilderen, laminaat leggen, een slot vervangen, de heg snoeien. Binnen enkele minuten boekt u via Thebe Extra een klusjesman of tuinman van Klusup. Hij klaart alle klusjes in en om het huis graag voor u. Ook voor tuinonderhoud komt Klusup naar u toe. Van grasmaaien en onkruid wieden tot heggen snoeien en (kleine) bomen omzagen. Klusup is 7 dagen per week bereikbaar tot 17.30 uur, dus ook op zaterdag. Met tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.

Uw voordeel

  • €12,50 korting op voorrijkosten
  • ervaren
  • verzekerd
  • met tevredenheidsgarantie

900 ervaren Klusup tuin- en klusjesmannen

Klusup beschikt over een landelijk netwerk van 900 ervaren tuin- en klusjesmannen. Zij staan allen garant voor kwaliteit en klantvriendelijkheid, zijn verzekerd en spreken vloeiend Nederlands of Engels. Na de klus krijgt u een telefoontje van Klusup en kunt u uw mening geven over de geleverde dienst. Op deze manier waarborgt Klusup haar kwaliteit.

Als lid van Thebe Extra krijgt u korting op de voorrijkosten van Klusup.

Het uurtarief is € 27,50 per uur

Normale prijs voorrijkosten

Tarief voor A-, B- en C-leden

€ 20,00

€ 7,50

* Minimale afname 1,5 uur

 

Boek als lid van Thebe Extra in de maanden maart of april een klus bij Klusup en u maakt kans op één van de twee Klusup cadeaubonnen t.w.v. €62,50,-!

Klusup

Heeft u een (tuin)klus liggen die uitgevoerd moet worden? Onze tuin- en klusjesmannen staan voor u klaar. We begrijpen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede dienstverlener, daarom zijn alle tuin- en klusjesmannen hierop geselecteerd.

Kijk ook eens naar onze voordelen