Pruiken aan huis

Haaruitval door ziekte, bestraling of ouderdom is bijzonder confronterend. Omdat uw uiterlijk verandert, kunt u zich kwetsbaar en onzeker voelen. Een pruik kan dan uitkomst bieden. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bijna niet te onderscheiden van uw eigen haardos. Vindt u het niet prettig om naar een pruikenwinkel te gaan, dan is dit een uitkomst. Thebe Extra biedt een pruikenservice aan huis in samenwerking met Pruiken Thuiszorg Nederland.

Uw voordeel

 • gratis verzorgingsset t.w.v. €37,50
 • geen voorrijkosten
 • 100% privacy

Pruiken aan huis

Pruiken Thuiszorg Nederland is gecertificeerd en heeft jarenlange ervaring. U kunt rekenen op kwaliteit en een deskundig advies. De haarwerkster komt bij u thuis met een grote collectie pruiken. U kunt in alle rust een model uitkiezen dat bij u past. De pruik wordt vervolgens ter plaatse voor u op maat gemaakt en gestileerd, zodat u hem direct kunt gebruiken. Ook krijgt u uitleg over het onderhoud van de pruik. De collectie biedt tevens alternatieve hoofdbedekkingen, zoals doeken en caps.

 

Bij aanschaf van een pruik krijgt u een gratis verzorgingsset t.w.v. € 37,50.

Geen voorrijkosten.

Er zijn al pruiken vanaf € 395,00. Bij een medische indicatie wordt een deel van de kosten of soms alles vergoed. Pruiken Thuiszorg Nederland regelt dit rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Pruiken Thuiszorg Nederland

Pruiken Thuiszorg Nederland is dé specialist op het gebied van pruiken, haarwerken en maathaarwerken. Met veel liefde en aandacht geven zij mensen in alle rust, aan huis 'hun haar' terug.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Klussendienst aan huis
  Korting

  Klussendienst aan huis

  Help, mijn man is klusser! Laat de Klussendienst aan huis van Thebe Extra komen en de klus wordt snel en voordelig geklaard. Daar hoeft geen tv-programma bij aan te pas te komen.