Klusjesman met korting

U kent het vast wel; er ligt een klusje al maanden te wachten op een handige persoon Bijvoorbeeld een nieuwe kraan monteren of een nieuw slot in de deur zetten. Voor een leek kunnen dit helse karweien zijn, maar voor de expert is dit een fluitje van een cent. Het is fijn om altijd een goede klusjesman achter de hand te hebben die iedere klus kan klaren. Daarom biedt Ledenvereniging Thebe Extra haar leden twee klusdiensten aan.

Onze diensten:

Klusup
Lukt het u niet om die lastige klus uit te voeren? Geen paniek! Of het nu gaat om het ophangen van schilderijen, het leggen van vloeren of het repareren van uw kraan, Klusup zorgt voor de juiste klusjesman voor uw werkzaamheden. Klusup zorgt door heel Nederland voor tevreden klanten, zij hanteren namelijk een mooie tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.

LekkerLeven
Een rookmelder ophangen, viltjes onder meubels bevestigen of een gordijnrail plaatsen. Lukt het u niet om deze klussen zelf op te pakken of heeft u hiervoor geen tijd? Deze klussen hoeven niet langer te blijven liggen. U regelt het nu eenvoudig via LekkerLeven. De ervaren klusjesman van LekkerLeven heeft het juiste gereedschap en helpt u graag.

  • Klusup

    Heeft u een (tuin)klus liggen die uitgevoerd moet worden? Onze tuin- en klusjesmannen staan voor u klaar. We begrijpen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede dienstverlener, daarom zijn alle tuin- en klusjesmannen hierop geselecteerd.

  • LekkerLeven

    LekkerLeven ondersteunt ouderen om zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Deze organisatie bemiddelt voor ruim een miljoen huishoudens en werkt hiervoor samen met meer dan 1200 dienstverleners.

Kijk ook eens naar onze voordelen